Rotterdam
Referentie: SPS10379

Onderwijsleider Sociaal Werk

Wat ga je doen?

Ben jij gepassioneerd over het onderwijs en de richting van sociaal werk? En ben je daarnaast fulltime beschikbaar? Dan is deze onderwijsleider sociaal werk vacature echt iets voor jou!

Als onderwijsleider geef je leiding aan een team van onderwijsprofessionals en bied je hun administratieve ondersteuning. Daarnaast:

  • Ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs, de onderwijsinnovatie en heb je hechte relaties met de praktijk. Met je team zet je een professionele leergemeenschap neer, waarbij feedback van studenten en effectieve onderwijsconcepten de basis vormen. Je onderhoudt de contacten met de praktijk en vertaalt de behoeften naar het team of college.
  • Ben je verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, de organisatie, planning en voortgang van het werk en het beheren van het teambudget. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het onderwijs op collegeniveau.
  • Ben je lid van het MT (8 personen). Samen met de directie en collega-onderwijsleiders geef je invulling aan het beleid en de uitvoering daarvan binnen de organisatie. Je voelt je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en de resultaten van de organisatie. Je werkt graag samen en draagt de belangen van de organisatie zowel intern als extern uit.

Waar ga je werken?

CSP leidt studenten op voor beroepen in de kinderopvang en het onderwijs. En CSP heeft grote ambities. Het accent ligt de komende jaren op studiesucces en innovatie! Aan de hand van de strategie ‘Albeda zet de toon’ en het CSP-beleidsplan draag je bij aan de doelstellingen van het college. Eigenaarschap, organisatiesensitiviteit, samenspel, klantgerichtheid en leervermogen zijn de vijf pijlers binnen de organisatie die samen met de vijf beloftes van Albeda een bijdrage leveren aan het werkplezier en professionaliteit van hun medewerkers. Als onderwijsleider ben je zeer betrokken bij wat de studenten nodig hebben om hun studie succesvol af te ronden en om als burger stevig in de maatschappij te staan. Je inspireert en faciliteert het team in het versterken van hun professionaliteit en teamprestaties. Met behulp van de methodiek leerKRACHT werken ze aan hun kwaliteitszorg en geven ze een impuls aan de leercultuur.

Wie ben jij als onderwijsleider?

Als onderwijsleider heb je minimaal een hbo-opleiding afgerond. Daarnaast:

  • Stel je studenten en collega's centraal, ben je verantwoordelijk, benaderbaar en oplossingsgericht.
  • Behaal je je gezamenlijke doelen met BPV-collega's en studenten door samen te werken en elkaars talenten te benutten.
  • Sta je open voor veranderingen, heb je oog voor collega's en treed je op als ambassadeur van de organisatie.
  • Neem je verantwoordelijkheid, ben je betrokken, gepassioneerd en ambitieus in je werk.
  • Blijf je jezelf ontwikkelen, kun je kritisch reflecteren en zie je feedback als een kans om te groeien.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor een periode van 1 jaar, waarbij je op 1 januari 2025 zal beginnen.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze onderwijsleider vacature? Stuur je cv en motivatiebrief z.s.m, en uiterlijk 30 oktober 16.00u a.s. naar Margot ter Huurne via m.terhuurne@spijtenburg.nl. In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden bij de opdrachtgever en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Wil je eerst meer informatie, stuur dan een mail naar m.terhuurne@spijtenburg.nl of bel 06 45 61 98 72.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.