Alphen aan den Rijn
Referentie: SPS10365

ANIOS - poli volwassenen (24 - 32)

Wat ga je doen?

Als anios / arts-assistent binnen de polikliniek ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van een diverse groep cliënten met uiteenlopende problematiek. Je richt je hierbij met name op complexe en/of meervoudige problematiek rondom stemmings-, angst- en somatoforme stoornissen.

Daarnaast ga je aan de slag met:

• Het afnemen van intakes onder supervisie van een psychiater;

• Het vormgeven aan je eigen spreekuur;

• Het deelnemen aan periodiek MDO overleg;

• Het ontvangen van wekelijks supervisie.

Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. Zij bieden op de generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek.

Het team bestaat uit verschillende hulpverleners met gezamenlijk een berg aan ervaring: ervaren psychiaters, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, basis-/gz-/klinisch psychologen, arts-assistenten en vaktherapeuten. Het uitgangspunt daarbij is om door middel van de behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en hen de regie over hun leven te laten behouden. De patiënten doelgroep wordt gekenmerkt door patiënten met een depressie-, angst-, somatoformestoornis en persoonlijkheidsstoornis waarbij er vaak sprake is van gecombineerde problematiek. Daarnaast is er een grote groep patiënten gediagnosticeerd met ADHD of autisme.

Wie ben jij als Anios?

Als ANIOS / arts assistent ben jij ambitieus en een echte doorpakker. Als je jezelf wil ontwikkelen en de uitdaging wil aangaan om in een dynamische omgeving jezelf in te zetten voor deze doelgroep dan pas je binnen het team. Verder::

  • Ben je BIG-geregistreerde basisarts (voorzien van een AGB code);
  • Heb je affiniteit met psychiatrie

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur 6 maanden voor 24 - 32 uur per week

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze ANIOS vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 24 oktober 16:00u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: