Alkmaar
Referentie: SPS10356

Verslavingsarts

Wat ga je doen?

Werk jij graag in een relatief jong en enthousiast team werken? Ben je daarnaast 16 tot 36 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Als verslavingsarts voer je gesprekken en stel je samen met de behandelaar en cliënt een behandelplan op dat aansluit bij wensen van de cliënt. Verder ga je aan de slag met de volgende werkzaamheden:

  • Het afnemen van medische intakes met diagnostische ondersteuning en het aanbieden van behandelingen voor verslaving.
  • Het uitvoeren van medicamenteuze therapieën ter ondersteuning van het herstel van cliënten.
  • Het uitvoeren van crisisbeoordelingen, indien nodig op de locatie van de cliënt.

Waar ga je werken?

De organisatie bestaat uit een relatief klein team, waarbij samenwerking een belangrijke kernwaarde is. Ze bieden korte en lange behandelingen waar nodig is, waardoor ze in staat zijn om sneller een oplossing te bieden die aansluit bij de specifieke hulpvraag van de cliënten. Een deel van het team werkt ook op outreachende basis.

Wie ben jij als verslavingsarts?

Als verslavingsarts ben je in het bezit van een afgeronde opleiding als KNMG-geregistreerd verslavingsarts. Je hebt een duidelijke visie en belangstelling voor herstelgerichte zorg voor cliënten. Tevens is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig.

Wat krijg je?

De organisatie biedt collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Verder krijg je:

  • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz.
  • Een functie voor 16-36 uur per week.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris FWG 75 (€6343,- tot €8903,-) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze verslavingsarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.