Laren
Referentie: SPS10340

Basisarts / ANIOS (24 uur)

Wat ga je doen?

Als basisarts ben je er voor patiënten met een verslavings- en/of neuro-psychiatrische kwetsbaarheid. Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en behandelen van de patiënt. In korte tijd wordt er relevante informatie ingewonnen en je stelt samen met je collega’s behandelplannen op. Kortom je bent er als basisarts door:

  • Medisch onderzoek uit te voeren bij patiënten met verslavingsproblematiek;
  • Patiënten te screenen op verslavings- en psychiatrische problematiek en te behandelen;
  • Somatische en basis psychiatrische behandelingen uit te voeren;
  • Contact te onderhouden met de naasten van de patiënt en deze te informeren over de behandeling;
  • Samen te werken met de overige disciplines binnen het multidisciplinair overleg.

Waar ga je werken?

Je gaat deel uit maken van een multidisciplinair team, bestaande uit een psychiater, klinisch neuropsycholoog, verslavingsarts, gz-psycholoog, psychologen, psychodiagnostisch medewerker, verpleegkundigen en een bewegingstherapeut. Je werkt onder supervisie en verantwoordelijkheid van een psychiater. Met jou als basisarts is het team nóg sterker in wat we doen. Namelijk, zorg bieden aan cliënten met verslavingsproblematiek in combinatie met psychiatrische en neuro psychiatrische stoornissen, enkelvoudige verslavingsproblematiek en aan cliënten die neuropsychiatrisch revalideren na ECT-behandeling. In de kliniek wordt gewerkt met twee soorten behandelingen, een klinische detoxbehandeling en voortgezette behandeling neuropsychiatrie. Het ontmoedigen van middelengebruik is een van de speerpunten.

Gastgerichte zorg is een kernwaarde binnen de behandelprogramma’s. Als basisarts draai je mee binnen de diensten voor de regio's Gooi en Vecht en Flevoland.

Het team gaat respectvol en professioneel met elkaar om, is deskundig en optimistisch en staat open voor goede ideeën en verwachten eigen initiatief en regie.

Wie ben jij als basisarts?

Je bent stressbestendig en flexibel. Zo weet je ook onder tijdsdruk je werk goed te plannen en te organiseren. Je hebt een open houding ten opzichte van zorginhoudelijke vernieuwingen en de bereidheid om daar een actieve rol in te spelen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde opleiding tot basisarts met BIG-registratie;
  • Kennis, ervaring en affiniteit op het gebied van geïntegreerde psychiatrische- en verslavingsproblematiek.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie op ZZP-basis aangeboden voor 24 uur per week, je start bij voorkeur zo snel mogelijk.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: