Hoogeveen
Referentie: SPS10336

Basisarts ouderengeneeskunde

Wat ga je doen?

Ben jij als basisarts ouderengeneeskunde energiek, gediplomeerd en BIG geregistreerd? Heb je daarnaast affiniteit met ouderen en chronisch zieken? Dan is deze basisarts ouderengeneeskunde iets voor jou!

Het gaat om werkzaamheden als basisarts ouderengeneeskunde in de GRZ (revalidatiezorg) en PG zorg. Voor deze functie maak je als basisarts/ANIOS deel uit van de vakgroep ouderengeneeskunde, waarbinnen je allerlei voorkomende werkzaamheden verricht:

  • Je bent verantwoordelijk voor de zorg en het behandelplan van de aan jou toevertrouwde cliënten, voornamelijk cliënten die wonen op de somatische of psychogeriatrische afdeling;
  • Je staat in nauw contact met de naasten en het behandelteam van de cliënt;
  • Je participeert in avond-, nacht- en weekenddiensten.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij de vakgroep ouderengeneeskunde. Deze bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, een huisarts, physician assistants, verpleegkundig specialisten, een basisarts en AIOS-en. De vakgroep wordt ondersteund door doktersassistenten.

Wie ben jij als basisarts ouderenpsychiatrie?

Je bent een energieke, gediplomeerde en BIG geregistreerde basisarts of ANIOS. Je hebt affiniteit met ouderen en chronisch zieken en bij voorkeur beschik je over een aantal jaren werkervaring in de functie. In verband met de verschillende te bezoeken locaties, ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto.

Wat krijg je?

Je krijgt een contract aangeboden op ZZP basis voor minimaal 24 uur per week. Verder krijg je:

  • Vakantietoeslag (8%);
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand);
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren;
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen;
  • Een uitdagende functie in een professioneel team;
  • Diverse online trainingen en cursussen.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: