Gouda
Referentie: SPLS10295

Psychiater GGZ poli volwassenen (24 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater op de polikliniek volwassen ben jij regiebehandelaar en inhoudelijk deskundige. Verder:

  • Diagnosticeer en behandel je cliënten, op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaringen.
  • Adviseer je collega-behandelaren en ben je betrokken bij hun behandelingen indien nodig.
  • Ben je inzetbaar voor diensten buiten kantoortijden.

Waar ga je werken?

Het team bestaat uit verschillende professionals met veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, waaronder psychiaters, verpleegkundigen, psychologen, therapeuten en arts-assistenten. Zij werken samen met de cliënten aan hun herstel en vinden het belangrijk dat zij de controle behouden over hun eigen leven. Ze hebben een hecht team dat elkaars specialiteiten goed benut. De cliënten hebben vaak combinaties van depressie, angst, somatoforme stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD en autisme. Voor jongvolwassenen van 18 tot 25 jaar hebben ze een aparte afdeling. Met het team streven ze ernaar om de zorg te bieden die past bij deze fase van hun leven.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater ben je BIG en RGS geregistreerd. Verder heb je een AGB-code of vraag je deze aan. Tevens is het een Pré als je ervaring hebt met persoonlijkheid problematiek, Autisme of complexe psychotrauma.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 24 uur. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 15-9-2024 t/m 1-12-2024.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 29 november 16u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.