Zoetermeer
Referentie: SPS10292

Psychiater GGZ Poli ouderen (16 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater stel je indicaties en behandel je oudere cliënten met complexe psychiatrische problemen. Verder:

  • Ben je als regiebehandelaar betrokken bij de behandelingen van je collega-behandelaren en geef je hen advies waar nodig.
  • Ben je beschikbaar voor werk buiten reguliere kantoortijden.
  • Geef je consultatie aan verpleeghuizen van de ketenpartners.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij het kleine en effectieve team op de polikliniek ouderen in Zoetermeer, bestaande uit zeven collega's. Het team is toegankelijk en steunt elkaar, zodat ze op een goede manier kunnen bijdragen aan de toekomst van hun zorgaanbod. De focus ligt op behandeling van psychiatrische problemen bij ouderen met levensfaseproblematiek, cognitieve problemen en/of somatische co-morbiditeit. Het team bedient patiënten waar mogelijk op de polikliniek en doet ook huisbezoeken. Ze werken nauw samen met collega's op de polikliniek ouderen in Leidschendam en hebben duurzame samenwerkingsverbanden met ketenpartners in de regio. Het team geeft ook regelmatig scholing in verpleeghuizen.

Wie ben jij als psychiater?

Je bent een psychiater gespecialiseerd in ouderen en staat ingeschreven in het BIG & MSRC-register. Je hebt ervaring met complexe problemen bij oudere cliënten en werkt vanuit een herstelgerichte zorgvisie. Kwalitatief hoogwaardige zorg is een absolute must voor jou, compromissen sluit je niet.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 16 uur. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 9-9-2024 t/m 1-6-2025.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 27 september 16u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.