Leidschendam
Referentie: SPS10291

Psychiater GGZ Kliniek MC (8-24 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de cliënten die zijn opgenomen op de MC. Verder:

  • Werk je aan een nauwe samenwerking met partners in de keten, zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Begeleid jij de arts-assistenten op het werk.
  • Zijn er verschillende opties beschikbaar voor onderwijs en onderzoek.
  • Ben je inzetbaar voor diensten buiten kantoortijden.

Waar ga je werken?

In Leidschendam is er een zorgfunctie genaamd Acute psychiatrie, bestaande uit drie gesloten opname klinieken voor volwassenen en ouderen: de High Intensive Care (HIC), Kliniek Kristal (KK) voor volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en de Medium Care (MC) voor volwassenen. De HIC richt zich op acute klinische zorg voor cliënten van 18 jaar en ouder met een opnameduur van enkele dagen tot maximaal 3 weken. De gemiddelde opnameduur bij de MC is 6 weken.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater met registratie in het BIG heb je een visie op herstel in de behandeling van cliënten. Je hebt affiniteit of ervaring met cliënten met ernstig psychiatrische aandoeningen.Je houdt je continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied en zorgt ervoor dat jouw collega's hier ook van op de hoogte zijn.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 8-24 uur. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 9-9-2024 t/m 31-12-2024.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 27 september 16u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.