Gouda
Referentie: SPLS10283

Psychiater wijkverpleging (24 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater ga je meedenken over de herstelvisie bij de behandeling van cliënten. Daarnaast:

  • Werk je in een gecertificeerd FACT- team.
  • Werk je nauw samen met ketenpartners zowel intern (met de polikliniek, crisisdienst en klinieken) als extern (zoals bijvoorbeeld veiligheids- en signaleringsoverleg).
  • Werk je triadisch.
  • Lever je een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van het zorgaanbod.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een GGZ-instelling die zich ontwikkeld naar een organisatie die meer maatwerk biedt, een behandeling die aansluit bij de hulpvraag van de cliënt en de fase van verandering waarin deze zich op dat moment bevindt. Samen met collega’s van andere zorgfuncties wordt er gewerkt aan integratie van behandelmogelijkheden om nauwer aan te kunnen sluiten bij de behandelvragen die cliënten hebben.

Je komt te werken in een gevarieerd multidisciplinair team. Het managementteam geeft op een herstelgerichte en duurzame wijze leiding, waarbij er veel aandacht is voor jouw specifieke competenties. Het team is een mix van oude en nieuwe medewerkers en behandelt een variëteit aan cliënten in de caseload. De wijkteams psychiatrie behandelen en begeleiden EPA-cliënten met problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige beperkingen.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater ben je zowel BIG als MSRC geregistreerd en heb je een duidelijke visie op herstel in de behandeling. Daarnaast ben je in staat om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de wensen en behoefte van de cliënt.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie op ZZP-basis aangeboden voor 24 uur per week, voor de periode van 16-09-2024 t/m 31-12-2024.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 13 september 16u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.