Oegstgeest
Referentie: SPS10263

GZ-psycholoog

Wat ga je doen?

Ben jij positief, constructief, kritisch en zelfstandig en vind je het leuk om veel te schakelen? Vind je het daarnaast leuk om op een dynamische werkplek te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan is deze GZ-psycholoog vacature echt iets voor jou!

Als GZ-psycholoog kom je te werken binnen een multidisciplinair team in een kliniek bestaande uit casemanagers, basispsychologen, maatschappelijk werker, arts-assistent, manager zorg, kliniek coördinator en (woon)begeleiders. Als regiebehandelaar en GZ-psycholoog voer je zelfstandig behandelingen uit en overzie je de zorg voor 34 cliënten. Je werkt continue met je collega’s samen om op maat gemaakte zorg te bieden. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het overzien van de uitvoering van het herstelplan samen met de casemanagers;
  • Het uitzetten van behandel- en begeleidingsbeleid in overleg met het behandelteam;
  • Individuele behandelingen (o.a. traumagerichte therapie zoals EMDR-therapie);
  • Uitvoeren van psychodiagnostiek (indien nodig) ter verheldering van het klachtenbeeld en ter bepaling van het vervolgbeleid;
  • Je houdt in de gaten wanneer administratieve handelingen moeten worden uitgevoerd en de spelregels van het zorgprestatiemodel worden gehandhaafd;
  • Het op tijd signaleren van crisissituaties en adequaat handelen;
  • Superviseren van basispsychologen;
  • Het overdragen van de zorg aan vervolgplekken.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een organisatie die zorg biedt aan mensen met autisme met een zeer intensieve en specialistische begeleiding- en behandelvraag, die zijn aangewezen op een geïntegreerde zorgverlening binnen één milieu. Cliënten zijn meerdere jaren opgenomen. Hierna stromen cliënten door naar een beschermde woonvorm.

De organisatie heeft 4 groepswoningen (totaal 24 cliënten) en 1 afdeling van 10 cliënten. De woningen liggen op een prachtig groen terrein. Er is een werkgebouw met dagbesteding (productie, creatief, tuin) op het eigen terrein. Je komt te werken in een kleinschalig kliniek met een huiselijke sfeer waar persoonlijke aandacht en de herstelgerichte benadering voorop staat. Binnen de organisatie wordt niet gekeken naar wat ontbreekt of niet mogelijk is, maar wat nog wel aanwezig is en wel kan. Met behulp van individuele herstelprofielen en-plannen wordt geprobeerd aansluiting te vinden bij iemands oorspronkelijke talenten en levensdoelen. Er is veel ruimte om ideeën te delen en uit te voeren binnen het team.

De doelgroep is zeer divers en omvat veelal complexe problematiek. Naast autisme kunnen er trauma gerelateerde klachten, eetproblematiek, verslaving, emotieregulatie problemen, chronische suïcidaliteit, laag emotioneel ontwikkelingsniveau, zelfbeschadigend gedrag, dwang-, angst- en stemmingsklachten spelen. Merendeel van de cliënten kent een lange voorgeschiedenis in de (jeugd)ggz en heeft in de dagelijkse begeleiding actieve ondersteuning nodig.

Wie ben jij als GZ-psycholoog?

Als GZ-psycholoog ben je positief, constructief, kritisch en zelfstandig. Je vindt het leuk om veel te schakelen, vragen van collega’s te beantwoorden en buiten de lijntjes te kleuren. Als professional sta je niet alleen in voor herstelgerichte zorg voor onze patiënten, je zorgt ook voor je collega’s. Daarnaast krijg je de kans om de regiefunctie verder vorm te geven binnen het centrum. Verder:

  • Beschik je over een BIG registratie en AGB-code als GZ-psycholoog;
  • Vind je het leuk om op een dynamische werkplek te werken waar geen dag hetzelfde is;
  • Werk je graag samen in een multidisciplinair team;
  • Vind je het leuk om bij te dragen aan beleidsontwikkeling;
  • Vind je het leuk om het team zo nodig te coachen;
  • Heb je affiniteit (en bij voorkeur ervaring) met de doelgroep;
  • Een EMDR-opleiding is een pré.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor 6 maanden, voor 24 uur per week.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze GZ-psycholoog vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.