Gouda
Referentie: SPS10259

Verpleegkundig specialist/ Physician Assistant

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om om voortdurend bezig zijn met de ontwikkeling voor de afdeling Intensive Hometreatment Team? Ben je daarnaast 16 tot 24 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Maandagen zijn nooit saai in het team waar je gaat werken. Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant ben je continu klaar om in actie te komen. Binnen het Intensive Hometreatment Team (IHT) biedt de organisatie kortdurende crisisbehandelingen aan cliënten met uiteenlopende psychiatrische aandoeningen. Deze behandelingen duren maximaal zes weken en zijn gericht op het bieden van snelle, effectieve zorg in de thuissituatie, om zo een opname te voorkomen. Samen met familie, naasten en ketenpartners werk je aan de beste behandelstrategieën voor de cliënt. Het IHT is een dynamisch team dat voortdurend in ontwikkeling is. Hoewel ze al veel hebben bereikt, zijn ze nog volop bezig met verdere groei en verbetering. Jouw bijdrage is cruciaal in het verder ontwikkelen van het IHT en het optimaliseren van kortdurende crisisbehandelingen.

Verder:

  • Heb je de zelfstandigheid om diagnoses te stellen en passende behandelplannen op te stellen, waarbij je rekening houdt met psychische, medische en somatische aspecten.
  • Monitor je continu het effect van de behandeling op de cliënt en past het behandelplan zo nodig direct aan.
  • Werk je intensief samen met psychiaters, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (SPV) en het verpleegkundig team.
  • Heb je een sterke focus op ontwikkeling en innovatie, en je speelt een actieve rol in het implementeren van nieuwe werkwijzen binnen IHT en Rivierduinen.

Waar ga je werken?

Het Intensive Home Treatment (IHT) team werkt in Alphen, Gouda, en Zoetermeer en is onderdeel van de Zorgfunctie Acute Psychiatrie. Binnen dit multidisciplinaire team werk je samen met psychiaters, arts-assistenten in opleiding, verpleegkundig specialisten, SPV, en IHT- en ADB-verpleegkundigen. De Acute Psychiatrie richt zich op diagnostiek, behandeling, bescherming en ondersteuning van cliënten en hun directe omgeving tijdens een crisis, bij voorkeur in de thuissituatie. De focus ligt op herstel, waarbij het doel is dat de cliënt weer grip krijgt op het eigen functioneren. De acute zorg is flexibel en kan snel worden op- of afgeschaald, met een maximale duur van zes weken.

Het IHT-team is een belangrijke schakel in een bredere keten van acute zorg, die verder bestaat uit de High Intensive Care (HIC), Medium Care (MC voor zowel volwassenen als ouderen), en Acute Dagbehandeling. Daarnaast werk je nauw samen met de poliklinieken en FACT-teams om optimale zorg te bieden.

Wie ben je als Verpleegkundig specialist/ Physician Assistant?

Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant binnen het team ben je pragmatisch, proactief, flexibel en creatief. Je hebt een passie voor crisisbehandeling en werkt graag samen aan het verbeteren van de zorg voor onze cliënten.

Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Een (bijna) afgeronde Master Advanced Nursing Practitioner (MANP) of een inschrijving in het kwaliteitsregister voor Physician Assistants;
  • Een actuele BIG-registratie;
  • Een AGB-code of de bereidheid om deze aan te vragen;
  • Ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ).

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor de duur van 4 maanden voor 16 tot 36 uur in de week.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Verpleegkundig specialist/ Physician Assistant vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 10 september 16.00) kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: