Amsterdam
Referentie: SPS10258

Adviseur leren en ontwikkelen

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om als adviseur leren en ontwikkelen advies te geven aan directies en afdelingen binnen de Gemeente Amsterdam over uiteenlopende vraagstukken? Ben je daarnaast 36 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Hoewel je focus ligt op leiderschapsontwikkeling, bied je ook advies over andere leer- en ontwikkelthema's. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van een organisatiecultuur waarin leidinggevenden zich continu kunnen ontwikkelen. Hierdoor kunnen zij effectiever bijdragen aan de doelstellingen en prioriteiten van de gemeente Amsterdam.

Je bent onderdeel van het accountteam Ruimte & Economie binnen De Amsterdamse School, waar je nauw samenwerkt met de directies in dit cluster en externe trainers. Samen ontwikkelen jullie maatwerk leerlijnen die aansluiten bij de recent geformuleerde visie op leiderschap. In 2023 heeft De Amsterdamse School de opdracht gekregen om in co-creatie maatwerk leerprogramma's te ontwikkelen voor elke directie.Verder:

  • Ga je in gesprek met de directies vanuit het cluster Ruimte & Economie om leervragen (o.a. op het gebied van leiderschapsontwikkeling) op te halen, te verkennen en uit te diepen.
  • Draag je zorg voor de uitvoering: plannen en ontwikkelen van leer- en ontwikkelactiviteiten en offertes opvragen, en het onderhouden van contact met in-& externe opdrachtgevers en opdrachtnemers.
  • Evalueer je de impact en het effect van de leeractiviteiten, bewaken van de kwaliteit van bestaande activiteiten en zo nodig bijstellen.

Waar ga je werken?

De gemeentelijke organisatie van Amsterdam bestaat uit vijf clusters, een bestuurs- en concernstaf, zeven stadsdelen en één stadsgebied. Samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders besturen de stadsdelen de stad Amsterdam. De vijf clusters zijn: Ruimte en Economie, Sociaal, Stadbeheer, Bedrijfsvoering, en Digitalisering, Innovatie en Informatie. Elk cluster heeft expertise op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd, of parkeren, en ontwikkelt beleid dat stadsbreed als kader dient voor de uitvoering door de stadsdelen. Daarnaast bieden de clusters directe ondersteuning aan bewoners, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk.

De stadsdelen zijn verantwoordelijk voor de inrichting van straten, pleinen, groenvoorzieningen en welzijnswerk in hun buurten. Ze zorgen ervoor dat hun werkzaamheden aansluiten bij de behoeften van hun stadsdeel én bij het overkoepelende beleid voor de hele stad.

Wie ben je als adviseur leren en ontwikkelen?

Je beschik je over hbo werk en denkniveau verder:

  • Heb je minimaal 7 jaar ervaring als leer-ontwikkeladviseur of opleidingsadviseur
  • Heb je aantoonbare ervaring van leiderschapsontwikkeling
  • Je hebt ervaring met het doen van inkooptrajecten

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor de duur van 9 maanden voor 36 uur per week.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze adviseur leren & ontwikkelen vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 9 september 14:00u) kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Deze procedure betreft een aanbesteding. Dit houdt in dat er enkele belangrijke gunningscriteria aan de vacature verbonden zijn. Wij vragen je deze via het formulier onderaan de pagina mee te sturen.

Indien je niet aan het profiel en de gunningscriteria voldoet, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Bij twijfel kun je contact opnemen met een van onze consultants. Mogelijk kunnen we je dan helpen met een vrijblijvende inschrijving als kandidaat of met een advies.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.