Barneveld
Referentie: SPLS10257

Specialist ouderengeneeskunde GRZ en langdurige zorg (24-36 uur)

Wat ga je doen?

Wat ga je verder doen als specialist ouderengeneeskunde?

  • Medische taken: diagnostiek, prognostiek, behandeling, preventie en begeleiding bij (kwetsbare) ouderen en hun naasten.
  • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, de uitvoering en de regie van het behandelplan in een multidisciplinair team.
  • Je bepaalt met je collega’s het medisch beleid van de organisatie en levert een bijdrage aan het ouderenzorgbeleid in de regio.
  • Bereikbaarheidsdiensten, in samenwerking met je collega’s, horen hier ook bij.

Waar ga je werken?

De organisatie heeft verschillende, kleinschalige woningen verspreid over meerdere plaatsen. Er wonen mensen met een psychogeriatrische en zorg- of ondersteuningsvraag. En mensen met een somatische en zorg- en ondersteuningsvraag (of complexe zorgintensieve begeleidingsbehoefte). Op één van de locaties is er een revalidatieafdeling en een hospice.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde, met affiniteit voor GRZ. Heb jij daarnaast de kaderopleiding GRZ afgerond? Dan heb jij de voorkeur. Je hebt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). En respecteer je de christelijke identiteit van de organisatie.

Wat heeft de organisatie te bieden?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 24-36 uur. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk.

Hoe ziet de procedure?

Heb je interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.