Schagen
Referentie: SPLS10254

Specialist ouderengeneeskunde (8-36 uur)

Wat ga je doen?

Je voert diagnostiek, advies en behandeling uit aan ouderen met complexe zorg problematiek. Verder:

  • Overleg je met cliënt en collega over de best mogelijke, en passende, zorg.
  • Ga je meedenken over de kwaliteit van de zorg, en de koers, van de organisatie.
  • Ben je betrokken bij plannen en ambities van de organisatie zoals het realiseren van een kennis- en expertisecentrum voor verscheidene doelgroepen, het opzetten van de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en het opbouwen van een afdeling voor het doen van wetenschappelijk onderzoek.
  • Krijg je de ruimte om nieuwe projecten te initiëren of om al bestaande projecten te verbeteren.
  • Krijg je de mogelijkheid om nieuwe zorgprofessionals op te leiden en daarin je kennis en ervaring te delen.

Waar ga je werken?

In de omgeving Schagen biedt deze organisatie (thuis)zorg aan ouderen waarbij het welzijn van de ouderen centraal staat. Dit doen ze door aandacht te geven, ouderen te ontmoeten en activiteiten te stimuleren om zo ouderen de eigen regie te geven. Dit doet de organisatie door het bieden van eerstelijnsverblijf, zorg in het revalidatie- en behandelcentrum, thuiszorg, kleinschalig wonen en/of woonzorgcentra.

Wie ben jij?

je beschikt over een BIG-registratie en affiniteit met de ouderenzorg. Je hebt een duidelijke visie op, de ouderenzorg. je staat open voor zorginhoudelijke vernieuwingen en speel je daar een actieve rol in. Tevens heb je oog voor kwaliteit en zie je ontwikkelkansen goed liggen. En ben je van nature gericht op een hechte samenwerking binnen een team.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 8-36 uur. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze specialist ouderengeneeskunde vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.