Leiden
Referentie: SPS10222

Psychiater eetstoornissen (36 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater stel je indicaties en behandel je cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen; met de focus op eetstoornissen. Daarnaast bestaan jouw taken en verantwoordelijkheden uit:

  • Het adviseren van collega-behandelaren; als regiebehandelaar ben jij betrokken bij de behandelingen;
  • Het innoveren en initiëren van kwaliteit gericht op maat gemaakte zorgprogramma’s en draagt dit ook uit richting het team;
  • Jouw rol als supervisor van de A(N)IOS;
  • Het uitvoeren van psychotherapie behandelingen:
  • Het meedraaien in de Crisisdienst.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in twee multidisciplinaire teams waarin je een kartrekkersrol hebt in de kliniek en intensieve behandeling. Je bent een verbinder en zoekt de samenwerking op met collega’s. Werken met mensen met een eetstoornis betekent immers niet alleen diagnostiek en behandeling van eetstoornissen, met alle uitdagingen op het gebied van autonomie en controle, maar ook de comorbide stoornissen, op het spectrum van angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek tot autismespectrumstoornissen. Doordat je stevig in je schoenen staat, zie je juist uitdaging in de complexiteit van de doelgroep; je denkt in kansen!

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater beschik je over een BIG en RGS registratie met AGB code. Daarnaast denk en handel je vanuit herstelgerichte zorg en zorg je met jouw flexibele en transparante houding voor een open en deskundige sfeer waarin een ieder zijn/haar expertise volledig kan inzetten voor de cliënt/organisatie.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie op ZZP-basis aangeboden voor 36 uur per week. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 4 maanden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 30 augustus 16:00u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: