Gouda
Referentie: SPS10218

Psychiater FACT wijkteam (16 uur)

Wat ga je doen?

Als psychiater zet je jouw expertise in om mee te denken over de herstelvisie bij de behandeling van cliënten. Verder:

  • Stel je behandelplannen op vanuit een herstelgerichte visie;
  • Werk je in een multidisciplinair team waarin jij een pionier bent en het behandelaanbod in- en extern weet uit te dragen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken in een gecertificeerde FACT-team. Daarnaast kom je te werken in een gevarieerd en getalenteerd multidisciplinair team waarin op basis van gelijkwaardigheid binnen de functionele hiërarchie wordt samengewerkt. Er is sprake van een veilig werkklimaat waarin één ieder de fijne en open sfeer omarmt. Het managementteam geeft op een herstelgerichte en duurzame wijze leiding, waarbij er veel aandacht is voor jouw specifieke competenties. Het team is een aantrekkelijke mix van oude en nieuwe medewerkers en behandelt een variëteit aan cliënten in de caseload. De wijkteams psychiatrie behandelen en begeleiden EPA-cliënten met problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige beperkingen.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater beschik je over een BIG en RGS registratie met AGB code. Daarnaast heb jij een visie op herstel in de behandeling van de cliënten en weet je hier jouw collega’s in mee te nemen. En heb je de mogelijkheid om jouw collega’s te stimuleren om vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de wensen en behoeften van de cliënt.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke functie op ZZP-basis aangeboden voor 16 uur per week. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 4 maanden.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 30 augustus 16:00u) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: