Lelystad
Referentie: SPS10217

Verpleegkundig specialist gebiedsteam

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om je te richten op volwassenen met klachten die binnen de Specialistische GGz vallen? Ben je daarnaast 24 tot 36 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Je zal als verpleegkundig specialist aan de slag gaan met angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek. Verder:

  • Maak je deel uit van het verpleegkundig team en geef je tevens inhoudelijke sturing te geven aan het team.
  • Zal je in multidisciplinair verband intakes te doen, de indicatie te stellen en samen met de patiënt, waar mogelijk, een behandelplan op te stellen. Daarnaast voer je de nodige handelingen uit bij ontslag.
  • Ga je medicamenteuze controles en bijbehorende onderzoeken uit te voeren.
  • Zal je Knelpunten binnen het verpleegkundig team te signaleren en op te treden als zorginhoudelijk aanspreekpunt voor je collega’s.
  • Neem je deel nemen crisisdiensten in de regio, ongeveer 2 tot 4 keer per maand, waarbij de diensten plaatsvinden in de avonden en/of weekenden, afhankelijk van de omvang van je dienstverband.

Waar ga je werken?

In de regio Flevoland gaat het verder dan alleen het verlenen van zorg. Collega’s tonen lef en denken vernieuwend, wat resulteert in het gezamenlijk verleggen van grenzen. Er wordt hoog intensieve zorg geboden, met een outreachende werkwijze en een sterke reputatie voor innovatie.

Hier is het niet alleen een baan, maar ook een kans om te groeien en het vak op een manier uit te oefenen die bij jou past. Er wordt geloofd in mogelijkheden en initiatieven worden aangemoedigd. Door ruimte te geven voor ontwikkeling en vernieuwend denken, wordt samen gebouwd aan de beste zorg voor de toekomst.

Wie ben jij als verpleegkundig specialist?

Als persoon en collega ben je van nature een verbinder, benaderbaar en vind je het prettig om onderdeel te zijn van een team. Jij neemt het voortouw en tegelijkertijd weet jij te motiveren en verbinden. Humor is essentieel in het team. Voor het een noodzakelijke eigenschap om situaties te relativeren en je staande te houden.
Daarnaast heb jij:
  • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist met bijbehorende BIG-registratie.
  • ervaring in trauma behandeling en/of systemische behandeling.
  • de bereidheid mee te draaien in crisisdiensten (avonden en weekenden) in de regio. Dit zijn ongeveer 2 tot 4 diensten in de maand.

Wat krijg je als Verpleegkundig specialist?

Er zijn volop mogelijkheden binnen deze organisatie. Dankzij de omvang en diverse werklocaties kan er flexibel worden ingespeeld op ontwikkelwensen, functie-inhoud, type behandelprogramma en woon-werkafstand. Jouw talenten en mogelijkheden worden gezien en gewaardeerd.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.108,- en € 6.264,- (CAO GGZ, functiegroep 65) op basis van 36 uur.
  • Aanvullende reiskosten bovenop de standaard reiskostenvergoeding voor verpleegkundig specialisten die in Flevoland werken.
  • Een salarisverhoging van 4% én een eenmalige extra uitkering in 2024 dankzij een verhoging in de CAO.
  • Een contract voor 24 – 36 uur per week voor onbepaalde tijd. Direct bij indiensttreding wordt een vast contract aangeboden, vanuit een basis van vertrouwen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, én een balansbudget van € 500 op basis van een 36-urige werkweek. Dit bedrag kan worden besteed aan een cursus, extra vakantiedagen, of als extra salaris worden uitgekeerd.
  • Een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk een (elektrische) fiets of extra vakantiedagen aan te schaffen.
  • 166 verlofuren en 35 extra verlofuren (op basis van een fulltime dienstverband) in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gebruikt voor extra vakantie of opgespaard voor bijvoorbeeld een sabbatical, wat neerkomt op zo’n 25,5 vakantiedagen per jaar.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze Verpleegkundig specialist vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Rotterdam (Hillegersberg / Nieuw-Terbregge)
in Winschoten
in Rotterdam
in Winschoten

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Rotterdam (Hillegersberg / Nieuw-Terbregge)
in Winschoten
in Rotterdam
in Winschoten