Haarlem
Referentie: SPS10198

Tijdelijke zorgprofessionals (Diverse functies in Haarlem)

Wat ga je doen?

Ben jij opzoek naar een tijdelijke opdracht in de zorg? Ben jij een gespecialiseerd diabetes verpleegkundige, anesthesie medewerker of obstetrieverpleegkundige? Dan zit er wellicht een leuke vacature voor jou bij!

De organisatie is opzoek naar diverse tijdelijke zorgprofessionals door personele wijzigingen.

Diabetesverpleegkundige: De organisatie zoekt tijdelijke ondersteuning voor de diabetespoli. Zij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende, gespecialiseerd diabetesverpleegkundige die patiëntenconsulten kan verrichten in overleg met collega’s. De opdracht start zo snel mogelijk en loopt tot het einde van het jaar, met een flexibel aantal uren tussen 16 en 32 per week in dagdiensten van 08:00 tot 16:30 uur. De werkdagen zijn in overleg te plannen.

Obstetrieverpleegkundige: Voor de geboorteafdeling van de organisatie zoeken ze per direct tijdelijke obstetrieverpleegkundigen. De positie is flexibel in te vullen, met werkuren en -dagen in overleg, en loopt tot en met september. De organisatie biedt 20-36 uur per week, waarbij dag-, avond- en nachtdiensten deel uitmaken van de functie. Ook losse diensten op basis van een 0-uren contract zijn mogelijk. Ervaring als Pnil en met Epic is zeer wenselijk.

Anesthesie medewerker: De organisatie is opzoek naar anesthesiemedewerkers. Zij bieden een flexibele aanstelling voor 36 uur per week, waarbij contracten van 16 uur per week ook waardevol zijn. Hoewel ze de voorkeur geven aan medewerkers die inzetbaar zijn op alle diensten, is alles bespreekbaar. Ervaring met Epic is een pré, maar kan worden aangeleerd. Ze zoeken kandidaten die per direct kunnen starten en volledig inzetbaar zijn.

CCU verpleegkundige: De organisatie is opzoek naar één of twee enthousiaste kandidaten op de hart- en longafdeling voor een gecombineerde functie, beschikbaar vanaf augustus tot het einde van het jaar. Deze rol vereist inzet op beide afdelingen, met een werkweek van 24 tot 36 uur, waarbij je flexibel ingezet wordt op alle diensten. Zij zoeken naar een CCU- of 1ste hart/long-verpleegkundige die ervaring heeft met het werken met het Epic-systeem, wat als een pre wordt beschouwd. Daarnaast is het bezit van een Advanced Life Support (ALS) certificaat vereist, wat cruciaal is voor het bieden van hoogkwalitatieve zorg in acute situaties.

Waar ga je werken?

De organisatie is een topklinisch ziekenhuis. Zij verbeteren voortdurend de zorg en willen de patiënten de best mogelijke behandeling geven. Dat doen ze op vele manieren. Onder meer door de patiënten en hun naasten te betrekken, bij de zorg, hun behandeling én bij het beleid van het ziekenhuis.

Als mensen meer grip ervaren op hun ziekte en behandeling heeft dat een positief effect op hun zorgtraject, hun gezondheid en kwaliteit van leven. Daarvan is de organisatie overtuigd en daarvoor zetten ze zich in. Zij willen als ziekenhuis uitblinken in het luisteren naar en betrekken van de patiënten en hun naasten en zorgpartners.

Wie ben je als zorgprofessional?

Je bent gediplomeerd en voldoet aan de wensen die benoemd zijn in de functieomschrijving.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor een van de bovenstaande functies waarin flexibiliteit mogelijk is.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in een van deze vacatures? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.