Leidschendam
Referentie: SPS10194

Basisarts HIC

Wat ga je doen?

Trekt het jou als basisarts om te werken op een uniek en complex werkterrein, waar je bezig zult zijn met het diagnosticeren en behandelen van een diverse groep cliënten met uiteenlopende problematiek? Heb je daarnaast affiniteit met de kliniek HIC en ben je geïnteresseerd in een tijdelijk contract? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Je zal je met name richten op de farmacotherapeutische behandeling van diverse psychiatrische aandoeningen. Ook behandel je de somatische klachten, bouw je een eigen caseload op en heb je als coördinerend behandelaar een spilfunctie in de zorg voor jouw patiënten.

Je draait mee in de crisisdienst en neemt deel aan het arts-assistenten onderwijs. Bovendien heb je de kans en mogelijkheid om diverse psychotherapeutische behandelingen te zien en er meer over te leren.

Waar ga je werken?

Je zult aan de slag gaan bij een organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Hier kom je terecht op de polikliniek volwassenen. Je krijgt er te maken met een uniek en complex werkterrein. Men biedt op de generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek. Het team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten en een SPV. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is.

Het uitgangspunt van het team is om door middel van de behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. Er is sprake van een hecht team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Men is behulpzaam en betrokken naar elkaar en wederzijds vertrouwen staat hoog in het vaandel.

De collega's staan voor elkaar klaar op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Door de afwisseling van de werkzaamheden en de mogelijkheid om met collega's te overleggen, vormt deze functie een goede plek om ervaring op te doen voor een vervolgopleiding zoals de A-opleiding of de huisartsenopleiding.

Wie ben jij als basisarts?

Je beschikt over een afgeronde opleiding tot ANIOS en hebt een bijbehorende BIG-registratie en AGB-code.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden op zzp-basis voor 32 uur per week. Je start bij voorkeur zo snel mogelijk voor een periode van 5 maanden.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze ANIOS HIC vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 29 augustus 14:00) kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: