Barneveld
Referentie: SPS10193

Senior organisatieadviseur HRM

Wat ga je doen?

Kan jij als teamleider adviseren over een toekomstbestendige inrichting (structuur, rollen, fte) van het team HRM ? Kan je daarnaast de daarvoor benodigde deskundigheidsbevordering inschatten, zodat de organisatie actuele en toekomstige workload goed onder kunnen brengen? Dan is deze vacature wellicht wel wat voor jou!

Je zal vanuit een brede expertise een bijdrage leveren aan diverse projecten en beleidsontwikkeling die op dit moment urgent zijn. Dit jaar gaat o.a. het om mede begeleiden van het project strategische personeelsplanning, het begeleiden van diverse inrichtingsvraagstukken en de doorontwikkeling van leren & ontwikkelen. In 2025 gaat het om het doorontwikkelen van het goede gesprek, het verder inrichten van leren en ontwikkelen binnen onze organisatie (o.a. het doorontwikkelen van de Barneveld Academie, het opzetten van intervisie en een voorstel maken hoe de organisatie het thema persoonlijke ontwikkeling invulling kunnen geven), een evaluatie en/of doorontwikkeling van het functiehuis. Ook ligt er een nieuw sturingsmodel wat binnen de organisatie geïmplementeerd moet worden.

Waar ga je werken?

De gemeente Barneveld is de laatste jaren sterk gegroeid en staat nog steeds voor een flinke groeiopgave; dit betreft zowel voor het fysieke als het sociale domein van de leefomgeving als voor de externe dienstverlening. En als vanzelfsprekend vraagt dit ook om een groei en doorontwikkeling van de interne organisatie.

De komende jaren focussen ze zich als interne organisatie op onderstaande punten:

  • Opgavegericht werken;
  • Versterken strategisch vermogen;
  • Verstevigen kernwaarden (gastvrij, verbindend, ondernemend en wendbaar);
  • Verbeteren dienstverlening:
  • Krachtige bedrijfsvoering en we zijn als organisatie in control.

Het team HRM heeft een belangrijke rol bij de realisatie van bovengenoemde ontwikkelingen.
Het binden en boeien van de medewerkers is een speerpunt alsmede het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Aan de andere kant hebben zij de basis op orde te brengen. Zo is het personeelshandboek toe aan een update, beschrijven waar de HR processen en werken zij aan een management dashboard. Ook is het bieden van een veilige werkplek, zowel sociaal als fysiek, een speerpunt.

De combinatie van de dagdagelijkse werkzaamheden, de basis op orde brengen én bijdragen aan een toekomstbestendige organisatie vraagt binnen het team HRM om extra realisatiekracht maar ook om een doorontwikkeling van het team.

Wie ben je als organisatieadviseur HRM?

Als senior organisatieadviseur HRM ben je zeer ervaren (minimaal 7 jaar) en brengt een brede inhoudelijke expertise mee. Veder:

  • Heb je relevante, aantoonbare ervaring als senior organisatieadviseur en/of projectleider HRM bij meerdere organisaties.
  • Heb je minimaal een HBO diploma
  • Ken je als geen ander de uitdagingen van deze tijd evenals de valkuilen van afdelingen HRM.
  • Ben je een prettige en kundige sparringpartner en organisatiesensitief. Je weet in een complexe omgeving het overzicht te bewaren, weet over de grenzen heen te kijken en samen te werken op basis van een sterk (ver)bindend vermogen. Daarnaast weet je ook activiteiten te organiseren, te realiseren en ben je bereid zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Heb je een aanstekelijke drive, je bent ondernemend en doortastend, positief kritisch en je denkt vernieuwend. Hierbij beschik je over strategisch denkvermogen, overtuigingskracht en ben je analytisch sterk.
  • Beschik je over bovengemiddelde communicatieve vaardigheden, je bent een teamspeler en in staat om draagvlak te creëren en mensen in beweging te krijgen.
  • Heb je aantoonbare ervaring met projectmatig werken.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor de duur van 6 maanden met de optie tot 2 keer 6 maanden verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in de organisatieadviseur HRM vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 4 september 16u) kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: