Rotterdam
Referentie: SPS10184

Verpleegkundige endoscopie

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om als endoscopieverpleegkundige artsen te ondersteunen bij een verscheidenheid aan endoscopische procedures, zoals ERCP’s, colonoscopieën en gastroscopieën? Ben je daarnaast 24 uur per week beschikbaar? Dan is deze verpleegkundige vacature wellicht wel wat voor jou!

Jouw werkzaamheden als verpleegkundige omvatten onder andere het assisteren bij het afnemen van biopten, verwijderen van poliepen en plaatsen van diverse stents. Daarnaast begeleid je patiënten voor, tijdens en na hun endoscopisch onderzoek. Je voert (telefonische) intakegesprekken tijdens je eigen spreekuur en bent inzetbaar op de recovery, waar je de nazorg biedt aan patiënten na hun endoscopische ingreep of behandeling.

Waar ga je werken?

De organisatie is een topklinisch opleidingsziekenhuis, gelegen in Rotterdam, met een capaciteit van 600 bedden. Jaarlijks ontvangen de poliklinieken meer dan 450.000 patiënten. Zij streven ernaar de kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren, en doet dit op een deskundige en betrouwbare manier.

Daarnaast bieden zij een uitgebreid scala aan medische zorg, inclusief vrijwel elk basisspecialisme, en heeft daarnaast meerdere topklinische en gespecialiseerde functies voor complexe zorg. Vanwege de belangrijke rol die het ziekenhuis speelt in de acute zorg binnen de regio, beschikt het over moderne apparatuur en behandelt het patiënten met complexe aandoeningen. Hierdoor trekken patiënten ook van buiten de regio naar de organisatie voor hun zorg.

Wie ben je als verpleegkundige endoscopie?

Je hebt een HBO verpleegkundige of MBO verpleegkundige diploma. Verder heb je:

  • Technisch inzicht.
  • Kun je omgaan met complexe en stressvolle situaties.
  • Heb je een flexibele instelling, iedere dag is anders en je weet van tevoren nooit hoe jouw dag gaat lopen.
  • Ben je bereid bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijke korte opdracht aangeboden vanaf augustus voor de duur van 1,5 maand i.v.m piekwerkzaamheden.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze verpleegkundige endoscopie vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 14 augustus 15u) kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: