Leiden
Referentie: SPLS10180

GZ-psycholoog eetstoornissen

Wat ga je doen?

Lijkt het jou als GZ-psycholoog interessant om te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor de intake en behandeling van cliënten met een eetstoornis, comorbide klachten en problemen zoals ASS, PTSS, bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling e.d.? Ben je daarnaast een bevlogen en ambitieuze professional die geïnteresseerd is in een tijdelijke functie tot april 2025? Dan is deze GZ-psycholoog vacature wellicht iets voor jou!

Met jouw vak expertise, creativiteit en doorzettingsvermogen ben je in staat om regie te voeren over de behandelingen. Hierin werk je nauw samen met een psychiater, een klinisch psycholoog, basispsychologen, sociotherapeuten, systeemtherapeuten en vaktherapeuten.

De verdere invulling van je overige taken wordt in overleg bepaald. Je kunt daarbij denken aan het uitvoeren van bepaalde behandelingen, individueel of in groepen en aan supervisie van opleidingen of het doen/ superviseren van psychodiagnostiek. Tevens kan je op basis van je expertise en interesse een rol spelen in het geven van consultatie en voorlichting aan andere hulpverleners of het geven van onderwijs.

Waar ga je werken?

Je zult als GZ-psycholoog aan de slag gaan bij GGZ Rivierduinen op de afdeling eetstoornissen Ursula. Hier wordt behandeling en begeleiding op maat geboden in allerlei intensiteiten (van ambulant tot opname) voor patiënten met een eetstoornis, langer of korter durend en voor alle leeftijden. Er wordt voorlichting en consultatie gegeven aan andere instellingen. Men is betrokken in het geven van onderwijs en heeft een landelijke functie en een voortrekkersrol in het veld van de eetstoornissen.

De behandelingen zijn deels protocollair, maar ook experimenteel. Waar nodig wordt het behandelaanbod geïnnoveerd.De organisatie behandelt jaarlijks gemiddeld 650 cliënten, is TOPGGz erkend en bestaat al meer dan 30 jaar. Ook is men lid van de NAE en voeren de professionals verschillende wetenschappelijke onderzoeken uit.

De sfeer? Veel bevlogenheid, hard werken en collega’s die altijd in beweging en ontwikkeling zijn. De ambities? Een toekomstbestendig programma ontwikkelen zodat er continu ingespeeld kan worden op de behoefte van cliënten.

Wie ben jij als GZ-psycholoog?

Je beschikt over een BIG-registratie als GZ-psycholoog en bent bevlogen en ambitieus. Je staat niet alleen in voor herstelgerichte zorg voor de cliënten, maar zorg je ook voor je collega's en jezelf. Verder is interesse in en ervaring met de behandeling van eetstoornissen mooi meegenomen, maar niet per se nodig.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor 24 uur per week voor de periode van 15 augustus 2024 t/m 1 april 2025.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze GZ-psycholoog eetstoornissen vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 8 augustus 16:00u) kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend. Deze procedure betreft een aanbesteding.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: