Zeist
Referentie: SPS10179

Psychiater polikliniek Jeugd

Wat ga je doen?

Ben jij een gemotiveerde (kinder- en jeugd)psychiater? Wil jij altijd al werken in een polikliniek voor cliënten met eetstoornissen? Ben je daarnaast 20 tot 24 uur beschikbaar? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

De organisatie heeft de TOPGGZ status en is een expertisecentrum in de behandeling van patiënten met een ernstige eetstoornis. Ze werken nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van eetstoornisbehandeling. Naast patiëntenzorg houden ze zich ook bezig met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Bij de organisatie is er een hecht teamverband en een prettige werksfeer waar ze naast serieuze zaken ook ruimte hebben voor humor en ontspanning.

Als psychiater heb je een belangrijke rol in het uitvoeren en het doorontwikkelen van de behandelingen. Tijdens het behandeltraject ben je bij alle fasen actief. Je behandelt niet alleen patiënten in je rol als regiebehandelaar, maar je biedt ook therapie aan jongeren en gezinnen. Als medisch expert werk je nauw samen met de somatische artsen. Binnen het multidisciplinaire team ben je verantwoordelijk voor advies en coaching voor jouw collega's en neem je de leiding wanneer dat nodig is.

Waar ga je werken?

Bij de organisatie zijn ze gericht op een inclusieve samenleving waarin iedere persoon op een unieke manier kan deelnemen en waardevol is. Zij ondersteunen mensen die lijden aan ernstige en complexe psychiatrische aandoeningen - jong en oud, in alle stadia van hun leven - omdat zij geloven dat iedereen recht heeft op een zinvol leven.

De behoeften van de cliënt staan centraal in hun werk. Ze willen weten wat hij of zij wil en waar de beste mogelijkheden liggen voor gepersonaliseerde en herstelgerichte behandelingen. Hun missie begint met de vraag: "Hoe kan jij meer controle krijgen over je leven?".

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater beschik je over een registratie en bijbehorende BIG-registratie en AGB-code, daarnaast:

  • Heb je affiniteit met de doelgroep en bent iemand die naar het hele verhaal van de patiënt kijkt en luistert, waardoor je steeds de passende behandelmethode vindt, hoe complex de zorgvraag ook is.
  • Ben je ook in staat om mensen te motiveren en kunt met overtuigingskracht richting geven aan het zorgbeleid. Door jouw sociale en communicatieve vaardigheden ben je een goede gesprekspartner.
  • Neem je zelf graag initiatief en denkt actief mee over zorginhoudelijke onderwerpen en manieren om te verbeteren. Bovendien ben je in staat om te reflecteren op je eigen handelen en maak je zaken op een prettige manier bespreekbaar, waarbij feedback geven en ontvangen voor jou vanzelfsprekend is.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk dienstverband (eventueel op zzp-basis), waarbij de exacte data en periode nog nader overeengekomen moet worden. In geval van wederzijdse tevredenheid bestaat de mogelijkheid om het tijdelijke dienstverband om te zetten naar een vast dienstverband. Daarnaast:

  • Krijg je een dynamische baan in de (hoog)specialistische GGZ.
  • Krijg je een vaste standplaats in de polikliniek met mogelijkheden voor klinische werkzaamheden.
  • Krijg je een betrokken en enthousiast multidisciplinaire team, waaronder collega-psychiater.
  • Word je betrokken met het verbeteren van de behandelingen, zodat ze steeds blijven aansluiten bij de behoefte van de patiënten en de naasten.
  • Een marktconform salaris.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater polikliniek Jeugd vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: