Referentie: SPHU10177

Vooraankondiging 2 leden Raad van Toezicht - Stichting Opwijs Rotterdam

Twee leden RvT - portefeuille juridisch en portefeuille financieel

Twee leden RvT - portefeuille juridisch en portefeuille financieel
Eind augustus start de werving voor twee leden voor de Raad van Toezicht bij Stichting Opwijs in Rotterdam (Hilligersberg en Schiebroek). Stichting Opwijs ziet het als opdracht om actueel en attractief onderwijs en kwalitatieve opvang te verzorgen in Rotterdam (Hillegersberg en Schiebroek). In de kindcentra van Opwijs, van Opvang en Onderwijs, dragen enthousiaste medewerkers bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Zo wordt een belangrijke basis gelegd om later op een goede manier in het leven te kunnen staan. Voor meer informatie over Stichting Opwijs, klik hier.

Profielschets

Heb je als lid RvT affiniteit met primair onderwijs en kinderopvang en een brede maatschappelijke betrokkenheid? Beschik je daarnaast over academisch werk- en denkniveau en heb je inzicht in bestuurlijke processen? Én wil je die kennis en kunde in de regio Rotterdam inzetten, dan is deze rol als lid RvT bij stichting Opwijs wellicht iets voor jou!
Er worden kandidaten gezocht voor de portefeuille juridisch en de portefeuille financieel. De definitieve profielschets kan op 2 september opgevraagd worden bij Nur Pekergin via n.pekergin@spijtenburg.nl.

Nu al interesse?

Graag ontvangen we uiterlijk 10 september 2024 jouw cv en motivatiebrief per e-mail: t.a.v. benoemingsadviescommissie via m.terhuurne@spijtenburg.nl. De voorselectiegesprekken bij Spijtenburg vinden doorlopend plaats tot uiterlijk 11 september 2024 aan de Johan Willem Frisolaan 41 te Breda.

Er vindt per portefeuille een gespreksronde plaats om tot de voordracht van de nieuwe leden te komen. Deze selectiegesprekken vinden plaats op het bestuurskantoor van Opwijs op 17 en 19 september 2024. Het doel is om de twee nieuwe leden op 10 oktober 2024 te benoemen.

Voor inhoudelijk vragen of over de procedure kun je tot 9 augustus terecht bij Margot ter Huurne (m.terhuurne@spijtenburg.nl – 06 45 61 98 72) en vanaf 9 augustus bij Sybille van Bladel (s.vanbladel@spijtenburg.nl – 06 11 02 46 47).

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.