Vianen
Referentie: SPS10168

Verpleegkundige

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om verpleegtechnische handelingen uit te voeren en ben jij 28 tot 36 uur in de week beschikbaar? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

De organisatie is op zoek naar een toegewijde en veelzijdige algemeen verpleegkundige voor de Acute Opname Afdeling (AOA). De AOA is een dynamische en uitdagende werkomgeving waar snelheid en flexibiliteit van cruciaal belang zijn. Patiënten worden meestal direct vanuit de Spoedeisende Hulp (SEH) naar de AOA overgebracht, waardoor je nooit precies weet wat je te wachten staat en je voortdurend alert moet zijn.

Als verpleegkundige op de AOA speel je een essentiële rol in het eerste stadium van de opname van patiënten. De diversiteit van de opnames betekent dat je te maken krijgt met een breed scala aan medische aandoeningen en acute zorgbehoeften.

Waar ga je werken?

De organisatie is een topklinisch ziekenhuis. Zij verbeteren voortdurend de kwaliteit van zorgt en willen u de best mogelijke behandeling geven. Dat doen ze op vele manieren. Onder meer door de patiënten en hun naasten te betrekken. Bij de zorg, hun behandeling én bij het beleid van het ziekenhuis.

Als mensen meer grip ervaren op hun ziekte en behandeling heeft dat een positief effect. Op hun zorgtraject, hun gezondheid en kwaliteit van leven. Daarvan is de organisatie overtuigd en daarvoor zetten we zij zich in. Ze willen als ziekenhuis uitblinken in het luisteren naar en betrekken van de patiënten en hun naasten en de zorgpartners.

Wie ben je als verpleegkundige?

De organisatie zoekt een kandidaat met minimaal 1 jaar ziekenhuiservaring en ervaring met Epic. Verder:

  • Is is ervaring met werken op een AOA is een pré.
  • Ben je beschikbaar voor 2 maanden voor 28 tot 36 uur
  • Is de kandidaat flexibel wat betreft inzet op dagen en verschillende diensten.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor de duur van 2 maanden met de optie tot verlening

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Verpleegkundige vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.