Warnsveld
Referentie: SPS10167

Basisarts infectiebestrijding

Wat ga je doen?

Ben jij doortastend en proactief? En word je daarnaast enthousiast van een dynamische werkomgeving in de publieke gezondheidszorg? Dan is deze basisarts infectiebestrijding vacature echt iets voor jou!

Als basisarts adviseer je zorgverleners over te nemen maatregelen in gevallen van infectie, en het voorkomen van de verspreiding daarvan. Daarin speel je een belangrijke rol in het uitvoeren van bron- en contactonderzoek. Hierin:

  • Ben je mede-verantwoordelijk voor de kwaliteit van de infectieziektebestrijding in de regio van de organisatie.
  • Zoek je contact met ketenpartners waar nodig.

Waar ga je werken?

Bij GGD Noord- en Oost-Gelderland geloven ze in het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers kunnen groeien, innoveren en zich gewaardeerd voelen. De organisatie is niet zomaar een plek om te werken; het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je wordt uitgedaagd en waar je je blijft ontwikkelen.

De organisatie werkt met zo’n 350 professionals elke dag aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van de ruim 835.000 inwoners, vallend onder 22 gemeenten met een grote diversiteit in de regio. Je maakt deel uit van het team Infectieziektebestrijding (IZB) bestaande uit artsen en verpleegkundigen, deskundigen infectiepreventie, epidemiologen, gezondheidsbevorderaar en administratief medewerkers.

Wie ben jij als basisarts?

Als basisarts ben je in bezig van een geldige BIG-registratie. Daarnaast:

  • Ben je gemotiveerd om in de publieke gezondheidszorg te werken.
  • Ben je doortastend, proactief en heb je goede communicatieve vaardigheden.
  • Heb je, bij voorkeur, een rijbewijs en in bezit van een auto.
  • Ben je in bezit van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag of bereid deze aan te vragen.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast:

  • Krijg je een bruto maandsalaris conform de functieschaal 11 van de CAO SGO van tussen de € 4.211 en € 5.997.
  • Krijg je 17.05% Opleidings- en ontwikkelbudget (IKB).
  • Krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts infectiebestrijding vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg (vóór 30 augustus 16.00u) via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Deze procedure betreft een aanbesteding. Indien je niet aan het profiel voldoet, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Bij twijfel kun je contact opnemen met een van onze consultants. Mogelijk kunnen we je dan helpen met een vrijblijvende inschrijving als kandidaat of met een advies.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: