Assen
Referentie: SPS10163

Physician assistant (PA)

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als physician assistant en heb je affiniteit met ouderengeneeskunde? Ben je daarnaast 24 uur tot 32 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Jij hebt de verantwoordelijke taak om zelfstandig cliënten te diagnosticeren en hen de nodige medische zorg te bieden binnen jouw specifieke deelgebied. Je werkt nauw samen met een hoofdbehandelaar om ervoor te zorgen dat alles volgens protocol verloopt. Na overleg met artsen implementeer je zorgpaden, behandel- en zorgprotocollen, procedures en richtlijnen. Ook draag je mede verantwoordelijkheid en regievoering van de behandelplannen. De locatie Kornoeljehof in Vries wordt jouw standplaats, maar je zult mogelijk ook op andere locaties worden ingezet.

Waar ga je werken?

Je komt het team van de behandeldienst versterken, dat bestaat uit een diversiteit aan professionals, waaronder fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, diëtisten, triageverpleegkundigen, doktersassistenten en een artsenteam. Het artsenteam bestaat momenteel uit 6 physician assistants, 2 basisartsen en 4 specialisten ouderengeneeskunde. Het team kenmerkt zich door enthousiasme, een hands-on mentaliteit, mensgerichtheid, inspelen op nieuwe ontwikkelingen en collegialiteit.

Als team en organisatie zijn ze bezig met verschillende actuele thema's, waaronder wetenschappelijk onderzoek naar nog betere en persoonsgerichte zorg en behandeling. Ook richten ze zich op de toenemende beweging richting eerstelijnszorg en werken ze samen met collega-organisaties en -professionals. Daarnaast willen ze nog meer inzetten op zorgtechnologie en hebben ze plannen voor een verregaande samenwerking met het Wilhelmina Ziekenhuis Assen en Icare op het gebied van geriatrische revalidatiezorg. Tot slot zijn ze bezig met het opzetten van een nieuw herstelcentrum in Assen.

Wie ben jij als physician assistant?

Als physician assistant ben je BIG-geregistreerd en ben je gediplomeerd als physician assistant (MSc), ook:

  • Heb je oog en oor voor het algehele welzijn van de mens.
  • Heb je affiniteit met ouderengeneeskunde.
  • Ben je leergierig, communicatief sterk en gericht op samenwerking.
  • Ben je iemand die besluiten durft te nemen en verantwoordelijkheid neemt.
  • Wil jij bijdragen aan de zorgvernieuwing, samenwerking in de eerstelijn en streef je ernaar om de behandeldiensten te verbeteren.

Wat krijg je?

Bij de organisatie draait het om het geluk en het welzijn van hun mensen. Door te investeren in de gezondheid en welzijn van het personeel, kunnen zij op hun beurt anderen ondersteunen bij het voortzetten van hun eigen leven. Ze realiseren zich dat iedereen een uniek eigen verhaal heeft. Duurzaamheid zit in ons DNA. Ze staan voor elkaar klaar, zorgen voor hun omgeving en kijken naar hoe ze hun werk slimmer, duurzamer en toekomstgerichter kunnen maken. Ze willen dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en bijdragen aan een prettige en veilige werkomgeving. Samen met jouw leidinggevende en collega's streven ze naar werkgeluk en persoonlijke groei. Daarnaast kun je ook reken op:

  • Een fijn team met dankbare cliënten.
  • Een salaris conform maximaal €6.583,78 bruto o.b.v.36 uur per week (cao VVT, functieschaal 65).
  • Een onbepaaldetijdcontract van 24 tot 32 uur per week.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een online leeromgeving van GoodHabitz Pynter voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
  • Een digicoach voor ondersteuning bij het werken met de digitale middelen.
  • Verschillende mogelijkheden om o.a. met korting te sporten en verlof te sparen.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Pensioenfonds Zorg en Welzijn voor je pensioensopbouw.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Physician assistant vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.