Groenlo
Referentie: SPS10161

Basisarts ZZP

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging op ZZP-basis? Heb jij als basisarts affiniteit voor ouderenzorg? Ben je daarnaast ondernemend, besluitvaardig en oplossingsgericht? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bij deze zorginstellingen bieden ze een divers zorgaanbod en kun jij kennismaken met verschillende cliëntgroepen. Denk hierbij aan patiënten met chronische somatische, psychogeriatrische of geriatrische aandoeningen, maar ook aan palliatieve zorg, intensieve psychogeriatrie en gerontopsychiatrie. Daarnaast hebben ze zelfs een afdeling voor patiënten met Korsakov en bieden zij ook wijkverpleging. Het werken in de eerste lijn betekent dat je intensief samenwerkt met huisartsenpraktijken en dat je patiënten thuis bezoekt. Samenwerken met andere disciplines zoals psychologen en paramedici is ook onderdeel van jouw werk. Collega's van de zorgteams zijn voor jou ook continue partners waarmee je samenwerkt.

Je wordt lid van de medische vakgroep, waarin arts en verpleegkundig specialisten/physician assistants samenwerken. Naast samenwerking met andere disciplines, werk je ook nauw samen met zorg- en revalidatieteams. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verlenen van medische zorg op verschillende afdelingen en het meedraaien in de poule voor avond-, nacht- en weekenddiensten. Dankzij deze diensten kun je op veel plekken in de regio werken en zo veel kennis en ervaring opdoen in acute zorg.

Het mooie van deze organisatie is dat jij de mogelijkheid hebt om kennis te maken met verschillende doelgroepen en afdelingen. Jouw werk varieert van afdeling tot afdeling, waardoor jij in aanraking komt met verschillende doelgroepen en veel kennis opdoet. Ze bieden je ook de kans om andere organisaties in de regio te verkennen en zo nog meer te leren. Het is aan jou om deze kansen te benutten en jezelf verder te ontwikkelen. Natuurlijk ontvang jij de nodige begeleiding van een specialist ouderengeneeskunde.

Waar ga je werken?

In samenwerking met hun medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners, zet de organisatie zich dagelijks in voor het creëren van de beste ervaring voor hun cliënten en elkaar. Elk moment wordt gekoesterd, of het nu een speciaal moment, moeilijk moment, of juist een alledaags werk moment is dat voor een beetje geluk zorgt. Deze inspanningen worden op een nuchtere, no-nonsense manier uitgevoerd, passend bij de regionale gewoontes. Er wordt niet overgedreven, maar wel altijd met een glimlach.

Wie ben jij als basisarts?

Als basisarts ben je BIG-geregistreerd en een Verklaring Omtrent Gedragd (VOG) kan je bij je indiensttreding aanleveren, daarnaast:

  • Ben je als basisarts ondernemend, besluitvaardig en oplossingsgericht.
  • Heb je een open houding naar collega's en cliënten toe.
  • Sta je open voor feedback en kan je ook feedback geven.
  • Begrijp je dat de cliënt centraal staat en beschik je over; inlevingsvermogen, flexibiliteit, kennis en inzet.

Met deze vier punten sluit je optimaal aan bij de zorg die de cliënten nodig hebben en verdienen.

Wat krijg je?

Je gaat op ZZP-basis aan de slag, het aantal uur wordt in onderling overleg overeengekomen.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Basisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: