Referentie: SPHU10148

Vooraankondiging: directeur basisschool De Singel Willemstad (0,6) & De Achtsprong Achthuizen (0,4)

Stichting de Waarden zoekt een directeur voor de Singel in Willemstad en De Achtsprong Achthuizen (D12)

Binnenkort starten we met de werving van een directeur voor Stichting de Waarden in Zevenbergen. Het betreft een vacature voor twee basisscholen:

De singel in Willemstad: biedt een veilige leeromgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kindgericht, persoonlijk en groei zijn de woorden die ons dagelijks leiden in de ontwikkeling van ieder kind. Basisschool De Singel heeft zo’n 115 leerlingen en is gevestigd aan Singel 1 in Willemstad. De Singel bestaat sinds 1891 en door de jaren heen hebben we tal van onderwijsontwikkelingen doorgemaakt en ook eigen gemaakt. Wij bieden onze leerlingen de kennis die ze later nodig hebben en laten hen eigen talenten gebruiken om te leren. We kijken naar de capaciteiten van een kind en bieden daarvoor continu passend onderwijs. Op deze manier bereiden we de kinderen op een krachtige manier voor op de samenleving in de 21e eeuw, zodat zij vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

De Achtsprong in Achthuizen: Achthuizen is een hechte dorpsgemeenschap, horende bij de gemeente Goeree-Overflakkee. Samen met de ouders streeft het team naar een school, waar kinderen zich thuis voelen. Alles draait immers om de kinderen. Zij helpen mee aan de fijne sfeer op onze school en kunnen zo op “natuurlijke wijze” hun mogelijkheden optimaal ontwikkelen. Elk kind krijgt de zorg die hij of zij nodig heeft. Voor ons zijn de volgende 8 aspecten van groot belang -dat zijn de 8 sprongen vooruit- die bij ons op school centraal staan en waar we met z’n allen inhoud aan geven: waarden en normen; sociaal-emotionele ontwikkeling; kwaliteit; zorg; communicatie; brede en smalle identiteit; beleid en bepaalde randvoorwaarden. In de schoolgids staat uitgebreid beschreven, wat we hier onder verstaan.

Wie zoeken we?

De vacature wordt uitgezet voor de werving van één ervaren directeur (1,0 fte) die goed kan schakelen tussen twee scholen, waarbij zichtbaarheid en betrokkenheid belangrijk is.

Het is ook mogelijk om te solliciteren naar één van de twee scholen. Voor de Singel in Willemstad zoeken we een directeur voor 0,6 fte en voor de Achtsprong zoeken we iemand voor 0,4 fte. Dit kan een mooie mogelijkheid zijn om als startende schoolleider aan de slag te gaan. Stichting de Waarden biedt voor iedere nieuwe directeur een externe coach. Je gaat samenwerken met een zeer betrokken directeurenberaad, die waar nodig ook kan bijdragen aan een goede start als directeur bij stichting de Waarden.

Interesse?

De volledige vacaturetekst wordt na de zomervakantie gepubliceerd. Heb je interesse en wil je alvast meer informatie? Tot 12 augustus kun je contact opnemen met Margot ter Huurne, via m.terhuurne@spijtenburg.nl of 06 45 61 98 72. Vanaf 12 augustus kun je contact opnemen met Sybille van Bladel, via s.vanbladel@spijtenburg.nl of 06 11 02 46 47.

Jouw cv en motivatiebrief kunnen naar m.terhuurne@spijtenburg.nl worden gestuurd.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.