Roosendaal
Referentie: SPS10147

Basisarts / ANIOS

Wat ga je doen?

Ben jij graag verantwoordelijk voor verbetering in de fysieke en mentale gezondheid? Sluit jij je daarnaast aan bij de visie van de organisatie "Ouder worden, jezelf blijven"? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Je maakt kennis met het brede zorgaanbod binnen de organisatie zoals psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, zorg voor jonge mensen met dementie, somatische zorg, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), parkinson, palliatieve zorg. Verder

  • Stel je samen met het zorgteam en het multidisciplinair team behandelplannen op.
  • Verleen je geneeskundige zorg aan onze bewoners en fungeert als regievoerder van het multidisciplinair behandelteam.
  • Betrek je met sterke communicatieve vaardigheden de bewoners bij hun behandeling en het begrijpen van hun ziektebeeld.
  • Adviseer je over behandelmogelijkheden en de omgang met de ziekte en de daaruit voortvloeiende problemen.
  • Durf je in een dynamische omgeving voorop te lopen en omarm je nieuwe ontwikkelingen en neem je het initiatief.

Waar ga je werrken?

De organisatie is een eigentijdse, dynamische en ontwikkelingsgerichte organisatie die zich inzet voor voornamelijk ouderen in de regio Roosendaal. Zij geloven in de mogelijkheden van de cliënten, omdat zij vinden dat er voor ouderen nog zoveel uitdagingen te overwinnen zijn. Het aanbod varieert van gemak en comfort tot intensieve zorg, zowel thuis als in uitstekend verzorgde woonzorgvoorzieningen in de eigen omgeving.

De organisatie biedt basisartsen de kans om ervaring op te doen in de ouderengeneeskunde. Je werkt in de woonzorg- en expertisecentra van de organisatie waar je deel uitmaakt van een enthousiast, deskundig en multidisciplinair team binnen de vakgroep ouderengeneeskunde.

Deze vakgroep bestaat uit twaalf specialisten ouderengeneeskunde, twee basisartsen en drie AIOS ouderengeneeskunde. De organisatie leidt zowel AIOS ouderengeneeskunde als AIOS huisartsgeneeskunde als co-assistenten op. Als lid van de vakgroep draag je actief en inspirerend bij aan de ontwikkeling van het vak en de positionering van artsen binnen onze organisatie.

Wie ben jij als Basisarts?

Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de diverse disciplines binnen de organisatie, zoals psychogeriatrie, gerontopsychiatrie, zorg voor jonge mensen met dementie, somatische zorg, geriatrische revalidatiezorg (GRZ), Parkinson en palliatieve zorg. Daarnaast heeft de organisatie een EHKO (Eerste Hulp Kwetsbare Ouderen) en een uitgebreide eerstelijnszorg waar specialisten ouderengeneeskunde nauw samenwerken met huisartsen voor kwetsbare ouderen thuis (VKO). Verder:

  • Stem je professionele zorg en behandeling vanzelfsprekend af op de persoonlijke wensen van de cliënt en draagt continu bij aan een prettige en plezierige werksfeer. Je werkt zelfstandig, neemt initiatieven en bent volop in ontwikkeling.
  • Heb je een WO-diploma in Geneeskunde.
  • Is het je tweede natuur om (samen) te werken in een dynamische en veelzijdige ketenzorgorganisatie.
  • Heb je de ambitie om meer uit je vak te halen en vindt het een uitdaging om ontwikkelingen in je vakgebied naar de praktijk te vertalen. De organisatie ondersteunt en faciliteert dit!

Tot slot ben je voor 3 maanden of langer beschikbaar voor de organisatie.

Wat krijg je?

Je krijg een bruto maandsalaris van maximaal €6.583,78 (CAO VVT, functiegroep 65) op basis van 36 uur. Verder kan je rekenen op:

  • Een functie voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar een onbepaalde tijd, omdat we graag lang met elkaar samenwerken.
  • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • 6,5 weken aan vakantiedagen op basis van 36 uur, waarvan 12 bovenwettelijke vakantiedagen. Dit 'verlofmandje' is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, bij calamiteiten, kort verzuimverlof of gewoon een extra dag vrij. Werk je minder dan 36 uur, dan krijg je vakantie-uren naar rato.
  • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden waarmee je jouw salaris fiscaal vriendelijk inzetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, een sportabonnement of extra verlof.
  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden, omdat vitaliteit hoog in het vaandel staat bij d e organisatie
  • Toegang tot een leerplein met online cursussen en fysieke scholingen om jouw kennis up-to-date te houden

Ook biedt de organisatie verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden aan betreft ontwikkeling en vitaliteit zoals:

  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met uitstekende begeleiding van specialisten
  • Opleidingsplekken voor als je de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde wil gaan volgen
  • Doorstroommogelijkheden als AIOS Ouderengeneeskunde, AIOS Huisartsgeneeskunde en Co-assistent
  • Innovatie & Gezondheidstechnologie als één van de pijlers van 2023
  • Een breed gedragen vakgroep van specialisten ten opzichte van andere zorginstellingen
  • Een divers programma om jou fit en vitaal te houden. Vitaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij de organisatie
  • Scholingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een leerplein met online cursussen, fysieke scholingen en BBL-opleidingen om kennis bij te spijkeren of up-to-date te houden

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.