Halsteren
Referentie: SPS10145

Basisarts ouderenpsychiatrie

Wat ga je doen?

Heb jij affiniteit met ouderenpsychiatrie? Kan jij contact onderhouden met cliënten en zijn netwerken? Ben je daarnaast 24 uur per week beschikbaar? En wil je beginnen aan een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Als basisarts/casemanager ben jij de onmisbare schakel in de behandeling van jouw cliënten. Samen met het multidisciplinaire team onder de begeleiding van de regiebehandelaar/psychiater help jij jouw cliënten. Je werkt intensief samen met vaktherapeuten, maatschappelijk werkers en het V.o.V. team. En niet te vergeten, jouw collega's van de regioteams. Het voeren van intakegesprekken en het bijhouden van het EPD zijn onderdelen van jouw werkzaamheden. Samen met de regiebehandelaar/psychiater voer jij behandelingen uit en ben jij het aanspreekpunt voor de cliënt en zijn netwerk. Je hebt kennis van somatische problematiek en kunt daarop inspelen als de huisarts of specialist ouderengeneeskunde niet aanwezig is. In acute situaties ben jij degene die waarneemt en handelt.

Jouw actieve rol tijdens het structurele overleg, zoals het ochtendrapport, MDO en de Zorg afstemming gesprekken maakt jou een belangrijke schakel in de continuïteit van de zorg voor de cliënten.

Waar ga je werken?

Ouderenpsychiatrie is een vakgebied dat recentelijk is ontstaan en zich nog volop ontwikkeld. Het programma ouderenpsychiatrie is gericht op de diagnostiek en behandeling van ouderen boven de leeftijd van 65 jaar. In nauwe samenwerking met het systeem van de cliënt en andere instellingen streeft het programma naar een compleet en samenhangend zorgaanbod dat voldoet aan de actuele kwaliteitseisen en ontwikkelingen. Het programma biedt zowel ambulante als klinische zorg.

Als medewerker van de opnamekliniek ouderenpsychiatrie werk je in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. De uitdaging ligt in het begeleiden van cliënten die vaak in een crisis worden opgenomen. In de kliniek wordt onderzoek gedaan naar de problemen (diagnose) en cliënten krijgen daar begeleiding en behandeling op maat, gericht op het vergroten van de kwaliteit van hun leven en het herwinnen van zelfstandigheid.

Daarnaast bieden zij ondersteuning aan familie/ naastbetrokkenen bij het aanvragen van zorg en kunnen zij advies geven over een geschikte woonomgeving. Voor deze functie als Basisarts (ANIOS) is een belangrijke rol weggelegd. Het warme team waarin je komt te werken is zeer hecht en bereid om veel voor elkaar te doen.

Wie ben jij als basisarts ouderenpsychiatrie?

Als basisarts ouderenpsychiatrie heb je succesvol jouw studie Geneeskunde afgerond en bezit je van een geldige BIG-registratie. Daarnaast heb je ook affiniteit met de doelgroep ouderen en ervaring/kennis in de psychiatrie.

Wat krijg je?

Natuurlijk verdien je als basisarts ouderenpsychiatrie een salaris conform CAO GGZ FWG 65 tussen €4.108,- en €6.264. Ook krijg je:

  • Een eenmalige uitkering van 1% over het jaarsalaris (per 1 december vindt er een cao salarisverhoging van 4% plaats).
  • Een pensioensregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
  • O.b.v. een fulltime dienstverband krijg je 166 vakantie-uren en een levensfasebudget van 35 uur.
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • O.b.v. een fulltime dienstverband krijg je een balansbudget van €500,- bruto.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel en persoonlijk vlak.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze basisarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.