Eindhoven
Referentie: SPP10143

Projectleider - Fontys Marketing, Communicatie & PR

Wat ga je doen?

Spreekt het jou als projectleider aan om aan de slag te gaan bij een grote hogeschool in Eindhoven, waar je verantwoordelijk bent voor de werkstroom marketing & communicatie binnen het programma? Ben je daarnaast geïnteresseerd in een tijdelijke functie voor 24 uur per week voor de duur van 10 maanden? Dan is deze projectleider vacature wellicht iets voor jou!

Het betreft een functie in het cluster manager bedrijfsvoering, voor de functie projectleider marketing & communicatie. Het programma bestaat grofweg uit drie fasen: het beschrijven van de huidige situatie (ist-fase), het ontwikkelen van de toekomstige situatie (de soll-fase) en de implementatie.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de werkstroom marketing & communicatie binnen het programma. Dat betekent je voor de ist-fase nog wat zaken zal moeten afronden, en je vervolgens zal moeten focussen op de soll-fase. Dat betekent met de verschillende stakeholders binnen Fontys komen tot een nieuwe organisatie van de aansturing en uitvoering van de bedrijfsprocessen. Je legt in het programma verantwoording af aan de programmamanager en in de lijn aan de directeur Fontys Marketing, Communicatie en PR

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij Fontys Hogeschool Marketing, Communicatie & PR in Eindhoven. Binnen Fontys loopt het strategisch programma HARP, waarbij het doel is om de ondersteunende bedrijfsprocessen te harmoniseren. Binnen het programma zijn er verschillende werkstromen, waarvan marketing & communicatie er een is.

Wie ben jij als Projectleider Marketing, Communicatie & PR?

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in de richting van bedrijfskunde en ten minste 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over de volgende competenties:

  • Analytisch;
  • Verbindend;
  • Proactief;
  • Samenwerkend;
  • Energiek;
  • Veerkrachtig.

Wat hebben we je te bieden?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor 24 uur per week voor de duur van 10 maanden, met de optie tot verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Projectleider - Fontys Marketing, Communicatie & PR vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 4 juli 18:00 uur) kun je contact opnemen met Carlo Brouwers via c.brouwers@spijtenburg.nl of bel naar 06-81005214 of 076-2063333.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Deze procedure betreft een aanbesteding. Dit houdt in dat er enkele belangrijke gunningscriteria aan de vacature verbonden zijn. Wij vragen je deze via het formulier onderaan de pagina mee te sturen.

De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst staat gepland vanaf 1 september 2024 t/m 1 juli 2025. Echter is dit afhankelijk van hoe het programma loopt. Zowel Fontys als de interimmer heeft het recht om eerder te stoppen. Ook kan in wederzijds overleg besloten worden om te verlengen.

Indien je niet aan het profiel en de gunningscriteria voldoet, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Bij twijfel kun je contact opnemen met een van onze consultants. Mogelijk kunnen we je dan helpen met een vrijblijvende inschrijving als kandidaat of met een advies.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: