Vianen
Referentie: SPS10140

Adviseur Gezondheid en Welzijn

Wat ga je doen?

Spreekt het jou als adviseur aan om aan de slag te gaan bij een groene gemeente van ruim 60.000 inwoners, waar 16 woonplaatsen onder vallen met elk hun eigen identiteit? Ben je daarnaast geïnteresseerd in een tijdelijke functie voor 24-36 uur per week voor de duur van 8 maanden, met de optie tot verlenging? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Specifieke aandacht zal uitgaan naar het verbinden van de lokale organisatie aan de ontwikkelingen in het zorglandschap ten gevolge van het Integraal Zorg Akkoord (IZA), Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en uitvoering geven aan het Lokaal Gezondheidsbeleid. Onderdelen daarin zijn onder andere: het verbinden van de IZA-opgaven aan de interne organisatie, het samenbrengen van de ontwikkelingen uit twee zorgkantoorregio’s (Waardenland en Lekstroom) en deze vertalen naar lokale uitvoering in de gemeente Vijfheerenlanden en goed relatiebeheer met partners binnen het sociaal domein en/of eerstelijnszorg, waarbij jij als verbinder optreedt.

Waar ga je werken?

Je zult als adviseur gezondheid en welzijn aan de slag gaan bij de gemeente Vijfheerenlanden, welke midden in het land ligt, in de provincie Utrecht tussen de rivieren Lek en Linge. Een prachtig gebied met polders, uiterwaarden, dijken, molens, boerderijen, steden en dorpen. Vijfheerenlanden ligt centraal bij de snelwegen A2, A15 en A27. In deze groene gemeente wonen ruim 60.000 inwoners. De 16 woonplaatsen hebben elk hun eigen identiteit. De gemeente is georganiseerd in teams. De gevraagde inzet is voor het beleidsteam sociaal domein.

Wie ben jij als adviseur?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau en hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van samenwerking tussen sociaal domein en eerstelijnszorg. Tevens beschik je over de volgende competenties:

  • Proactief en initiatief nemend;
  • Verbindend;
  • Zelfstandig;
  • Goed in relatiebeheer;
  • Overtuigingskracht;
  • Collegiaal;
  • Regisserend;
  • Bestuurlijke sensitiviteit.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor 24 tot 36 uur per week voor de duur van 8 maanden, met de optie tot verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze adviseur gezondheid en welzijn vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 5 juli 16:00u) kun je contact opnemen met Ron Broere via 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of via r.broere@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Deze procedure betreft een aanbesteding. Dit houdt in dat er enkele belangrijke gunningscriteria aan de vacature verbonden zijn. Wij vragen je deze via het formulier onderaan de pagina mee te sturen.

Indien je niet aan het profiel en de gunningscriteria voldoet, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Bij twijfel kun je contact opnemen met een van onze consultants. Mogelijk kunnen we je dan helpen met een vrijblijvende inschrijving als kandidaat of met een advies.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.