Hollands Kroon
Referentie: SPS10130

Programmadirecteur Versnelling Wonen

Wat ga je doen?

Heb jij ruime ervaring met woningopgaven op directieniveau? En ben je daarnaast 32 uur per week beschikbaar? Dan is deze Programmadirecteur Versnelling Wonen vacature echt iets voor jou!

De organisatie zoekt een programmadirecteur die de uitdaging aan wil gaan om 500 modulaire woningen in 2025 te realiseren en daarnaast versnelling aan kan brengen in de bestaande woningbouwopgave en gebiedsontwikkeling in Hollands Kroon. Je krijgt de ruimte om te doen wat nodig is voor de realisatie van de opgave, naast en in opdracht van de bestaande directie van de organisatie. Deze opgave vraagt een continue focus vanuit inhoud om een structuur en een cultuur neer te zetten wat past bij de versnelling woningbouw en gebiedsontwikkeling.

Je gaat een cruciale rol spelen in het aanpakken van de woningnood, het stimuleren van innovatieve woningbouwmethoden en het versnellen van de gebiedsontwikkeling binnen de gemeente. Daarnaast speel je een centrale rol in het integreren van gebiedsontwikkeling binnen de organisatiestructuur van de organisatie.

Waar ga je werken?

De gemeente Hollands Kroon ligt in de Kop van Noord-Holland en heeft ongeveer 48.000 inwoners, 22 dorpskernen en een oppervlakte van 660 vierkante kilometer. De organisatie staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Inwoners maken zich zorgen over hun kansen op de lokale woningmarkt en dus heeft de organisatie de ambitie om extra woningen te bouwen in 2025.

Wie ben jij als programmadirecteur?

Jij hebt ruime ervaring met woningopgaven en complexe (gebieds)processen op directieniveau. Daarnaast:

  • Heb je ruime ervaring met gebiedsontwikkeling.
  • Beschik je over academisch werk- en denkniveau.
  • Ben je in staat om drijfveren te doorgronden van medeoverheden, ontwikkelaars, bouwers en beleggers en ben je altijd op zoek naar kansen om te versnellen.
  • Heb je lef en de nodige kennis van zaken om parallel te plannen en te schakelen.
  • Ben je doortastend, vindingrijk en resultaatgericht.
  • Kun je verschillen tussen werknemers overbruggen.
  • Beschik je over een relevant netwerk.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden van 32 uur per week voor een periode van 1 jaar, met 2 keer 6 maanden optie tot verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze programmadirecteur versnelling wonen vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV (vóór 11 juli 09:00u) kun je contact opnemen met Ron Broere via 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of via r.broere@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Deze procedure betreft een aanbesteding. Dit houdt in dat er enkele belangrijke gunningscriteria aan de vacature verbonden zijn. Wij vragen je deze via het formulier onderaan de pagina mee te sturen.

Indien je niet aan het profiel en de gunningscriteria voldoet, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen. Bij twijfel kun je contact opnemen met een van onze consultants. Mogelijk kunnen we je dan helpen met een vrijblijvende inschrijving als kandidaat of met een advies.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.