Dordrecht
Referentie: SPS10129

Verpleegkundige najaarscampagne

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige of masterstudent geneeskunde, die graag meehelpt aan de najaarscampagne COVID in 2024? En ben je daarnaast minimaal 3 dagen per week beschikbaar? Dan is deze Verpleegkundige vacature echt iets voor jou!

Als verpleegkundige in de najaarscampagne COVID 2024 ben je, in een brede coördinerende rol, verantwoordelijk voor alle medische handelingen op de vaccinatielocaties van de organisatie. Ook ga je langs bij mensen thuis/instellingen die niet in staat zijn om langs te komen. Hierin:

  • Beoordeel je contra-indicaties, handel je bij medische incidenten en het toedienen van vaccinaties.
  • Waarborg je het juiste verloop van de processen van de organisatie.
  • Streef je naar kwalitatief goede zorg en dienstverlening.
  • Ben je verantwoordelijk voor de vaccins en geef je inhoudelijk informatie over de vaccinaties.
  • Ondersteun je, en werk je nauw samen met, de arts bij triages.
  • Word je, waar nodig, ingezet als prikker.
  • Geef je ondersteuning en begeleiding aan collega's op locatie en waar nodig extra training.

Waar ga je werken?

De GGD Zuid-Holland Zuid (ZHZ) werkt voor 10 gemeentes (ruim 460.000 inwoners) in de regio aan een goede openbare gezondheidszorg. De GGD bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid. Het team Covid is verantwoordelijk voor de uitvoering van de najaarscampagne Covid 2024. Dit betreft een klein en hecht team. In de aanloop naar de najaarscampagne, wordt dit team uitgebreid met 60 tot 80 inhuur medewerkers. Na het afronden van de campagne, schaalt het team weer af naar waarschijnlijk een klein basisteam.
De werklocatie wisselt per dag, waarbij je ook actief op bezoek gaat bij niet mobiel thuiswonenden (NMTW) en diverse instellingen. Het team op een vaccinatielocatie bestaat uit minimaal een arts, prikkers/optrekkers en administratief medewerkers. Per locatie verschillen deze aantallen. Met elkaar vormen jullie een team dat goed op elkaar inspeelt.

Wie ben jij als verpleegkundige?

Je hebt een afgeronde opleiding HBO-V, Ambulanceverpleegkundige, SEH-verpleegkundige, Verpleegkundig Specialist AGZ, Physician assistant, jeugdverpleegkundigen óf bent een masterstudent geneeskunde. Daarnaast:

  • Heb je een geldige BIG-registratie.
  • Ben je minimaal 3 dagen per week beschikbaar en ben je flexibel in je werkdagen. Er wordt elke week een weekplanning gemaakt, welke per week kan verschillen.
  • Beschik je over een rijbewijs B.
  • Eigen vervoer is een pré.
  • Heb je uitstekende communicatie vaardigheden.
  • Heb je een scherp bewustzijn van, en oog voor, de doelgroep.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden voor minimaal 3 dagen per week, waarbij de najaarscampagne zal starten in september, met optie tot verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze verpleegkundige najaarscampagne vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden (vóór donderdag 27 juni 16.00u) via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.