Halsteren
Referentie: SPS10127

Verpleegkundig specialist

Wat ga je doen?

Vind jij het leuk om de verantwoordelijkheid te nemen voor het uitvoeren van diagnostiek, indicatiestelling en herstelgerichte behandelingen bij cliënten? Dit kan jij zowel individueel als in groepsniveau uitvoeren. Daarnaast krijg je een tijdelijk contract aangeboden voor 24 tot 32 uur per week. Klinkt dit als een leuke nieuwe uitdaging? Solliciteer dan nu!

Een verpleegkundig specialist bij deze organisatie heeft een veelzijdige functie, jij zal zowel diagnostiek, indicatiestelling en herstelgerichte behandelingen bij cliënten uitvoeren. Samen met het multidisciplinaire team treed de verpleegkundig specialist op als regiebehandelaar en stel je doelgerichte behandeltrajecten op. De organisatie geeft jou de ruimte om actieve bijdragen te leveren aan de verbetering van interne werkprocessen zoals beleid- en kwaliteitsontwikkeling. Jij zal aan de slag gaan met het optimaliseren van zorg en behandelingen voor de cliënten met afstemming van in- en externe partijen/.

Waar ga je werken?

Binnen de organisatie verblijven er gemiddeld 35 cliënten en biedt de organisatie super gespecialiseerde forensische zorg voor mensen met zware problemen. Het is echt de organisatie passie om te helpen met herstellen en ze pakken de vraag van zowel de cliënt als justitie aan. Meerdere teams met verschillende experts zorgen voor een goede structuur en het omgaan met risico's. Ze richten op mensen met geestelijke problemen die in aanraking zijn gekomen met justitie en willen graag het risico op herhaling verkleinen. Het doel is altijd om te zorgen voor kwaliteit en veiligheid voor van patiënten en het team!

Wie ben jij als verpleegkundig specialist?

Jij als verpleegkundig specialist GGZ hebt succesvol een opleiding afgerond richt Master in Advanced Nursing Practice en bent BIG geregistreerd. Daarnaast:

  • Heb je ervaring en kennis in de GGZ (regionale sociale kaart is een pré).
  • Heb je affiniteit met LVB en forensisch
  • Ben je op de hoogte van doelgroep specifieke zorgindicaties en kennis over farmacologie.
  • Ben je gefocust op het verrijkende en nauwe samenwerking binnen de keten en intern.
  • Ben je positief ingesteld, heb zelfreflectie en ben je sociaal.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden tot het einde van het jaar voor 24 tot 32 uur per week, daarnaast krijg je:

  • Een salaris conform tussen €4.108,- en €6.264,- (GGZ FWG 65) op basis van 36 uur per week.
  • Een levensfasebudget en 166 vakantie-uren.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Een pensioensregeling bij PFZW (werkgever legt 50% in).
  • Vakantiegeld van 8%, eindejaarsuitkering van 8,33% en reiskostenvergoeding.
  • Een balansbudget van €500,- bruto
  • De mogelijkheid om verder te ontwikkelen door een studie op te pakken of door te groeien binnen het bedrijf.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze verpleegkundig specialist vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.