Amsterdam
Referentie: SPLS10124

Verslavingsarts KNMG

Wat ga je doen?

Ben jij een daadkrachtig, ambitieus en ondernemend? En heb je een passie voor de meest kwetsbare en zorgmijdende burgers? Dan is deze verslavingsarts KNMG vacature echt iets voor jou!

Als verslavingsarts KNMG ben je als regiebehandelaar eindverantwoordelijk voor het gehele diagnostische proces en de behandeling van patiënten die in zorg zijn bij de organisatie. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Je beoordeelt somatische, en psychische, gevolgen van middelengebruik, middelenafhankelijkheid en verslavingsgedrag.
  • Je bent betrokken bij casuïstiek- en behandelplanbesprekingen.
  • Je voert medische intakegesprekken, screeningsgesprekken en medicamenteuze behandelingen.
  • Je bent medebehandelaar in psychiatrische dossiers.
  • Je geeft werkbegeleiding aan basisartsen.
  • Je werkt mee, en geeft vorm aan, het multidisciplinaire team van basisartsen, huisartsen, een psychiater, verpleegkundigen, maatschappelijk werk en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Waar ga je werken?

De gemeentelijke organisatie bestaat uit 5 clusters, een bestuurs- en concernstaf, 7 stadsdelen en 1 stadsgebied. De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De 5 clusters zijn: Ruimte en Economie, Sociaal, Stadbeheer, Bedrijfsvoering, Digitalisering, Innovatie en Informatie. De clusters hebben expertise op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad.

Binnen de Geïntegreerde Voorzieningen MGGZ wordt multidisciplinair gewerkt aan een integraal behandelaanbod, waarbij verslavings-, somatische- en psychiatrische behandeling op de voorgrond staan. Onderdeel van het integraal behandelaanbod is onder andere methadon en, op de poli in Zuidoost en Centrum, medische heroïne.

Wie ben jij als verslavingsarts?

Jij bent enthousiast en daadkrachtig en je ziet uitdaging in het bieden van zorg aan mensen die niet in de reguliere verslavings- en GGZ zorg passen. Hierin ben jij creatief, heb je doorzettingsvermogen en passie om zorgmijders binnen boord te halen en te houden. Hierin is samenwerking met andere disciplines voor de vormgeving van behandel- en ondersteuningsaanbod een must.

Wat krijg je?

Je krijgt een tijdelijk contract aangeboden tot maart 2025, met optie tot verlenging.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze verslavingsarts KNMG vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg (vóór 28 juni 16.00u) via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: