Nieuwegein
Referentie: SPS10123

Psychiater Focaal team

Wat ga je doen?

Heb jij affiniteit voor mensen met angst, somberheid, vastlopend in relaties met anderen of in de maatschappij? Vind jij het interessant om intakes uit te voeren, schrijven van medicatie en regiebehandelingen te geven aan deze doelgroep? Ben je daarnaast 24 tot 36 uur per week beschikbaar? Dan is deze psychiater focaal team echt iets voor jou!

Als Psychiater Focaal team kom je te werken in een fijn leuk team. Ze werken samen in een open, vertrouwede omgeving en ze vinden het leuk om dingen anders aan te pakken als de situatie daar om vraagt. Hierdoor hebben zij veel lol met elkaar en in de samenwerking. Als psychiater zak je intakes, medicatie voor schrijven en volg je bij een deel van de patiënten de behandeling als regiebehandelaar. Je sluit daarnaast aan bij de behandelingen die uitgevoerd worden door collega's. Als je bekwaam bent en het wil, mag je zelf psychotherapeutische behandelingen doen. Als laatste doe je elke week mee aan het multidisciplinaire overleg en de intervisie.

Waar ga je werken?

Het team Focaal behandeld mensen met angst, somberheid, vastlopend in relaties met anderen of in de maatschappij. De organisatie vindt het belangrijk om samen met deze mensen te kijken naar wat ze graag willen veranderen in hun leven. Hier wordt niet alleen gekeken naar de klachten die ze noemen maar naar het grotere geheel. Vanuit deze hoek kijken we naar het behandelen van 'klachten'. De oplossingsgerichte, transdiagnostische methode worden gebruikt als zienswijze. Zij streven ernaar om de behandelingen in een jaar af te ronden met de patiënten.

Bij de organisatie wordt samengewerkt met andere afdelingen. Hier wordt gebruik gemaakt van 'intensive home treatment', de methodiek waarbij ze intensievere poliklinische contracten inzetten om een opname te voorkomen.

Wie ben jij als psychiater

Als psychiater geloof je in het herstel- en systeemgerichte aanpakt. Daarnaast

  • Ben je gericht op gelijkwaardigheid en samenwerking met de cliënten, de omgeving, ketenpartners en collega's.
  • Ben je flexibel, besluitvaardig, accuraat en kan tegen stress.
  • Vind je het niet eng om je eigen ideeën te presteren en neemt zelfregie.

Wat krijg je?

Je krijgt een contract voor 24 tot 32 uur per week in 3 of 4 dagen, daarnaast verdien je ook:

  • Een marktconform salaris in de AMS-schaal van de GGZ CAO.
  • Kans om zelf te blijven ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen en trainingen.
  • Gehoord te worden om je professionele autonomie en persoonlijke inbreng te zeggen.
  • Een inspirerende, innovatief en dynamisch team en werkomgeving.
  • Werk dat er toe doet met een diverse en afwisselende doelgroep.
  • Een goede samenwerking met betrokkenen en deskundige collega's.
  • Een steunend en kundige psychiatergroep.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Capelle aan den IJssel
in Nijmegen
in Amstelveen
in Alphen aan den Rijn
in Leidschendam, Wassenaar

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Capelle aan den IJssel
in Nijmegen
in Amstelveen
in Alphen aan den Rijn
in Leidschendam, Wassenaar