Breda
Referentie: SPS10119

Psychiater

Wat ga je doen?

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan als psychiater? Vind je het interessant om diagnostiek en behandeling aan te bieden aan cliënten met ernstige problemen in de persoonlijkheid. Ben je daarnaast 8 uur per week beschikbaar? Dan is deze psychiater vacature echt iets voor jou!

In de organisatie wordt diagnostiek en behandeling aangeboden aan cliënten met ernstige problemen in de persoonlijkheid. Zij zoeken een psychiater die de behandelteam kan versterken voor cliënten met cluster B problematiek, die behandeld worden volgens de MBT-methode in Breda.

Als psychiater voer je verschillende taken uit. Ten eerste verricht je psychiatrische diagnostiek en ben je verantwoordelijk voor het integreren van psychiatrisch en psychodynamisch denken in de diagnostiek. Daarnaast voer je het psychiatrische deel van behandelingen uit en werk je nauw samen met andere behandelaren binnen het programma. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt met collega psychiaters en diverse professionals binnen het multidisciplinaire team waarvan je deel uitmaakt.

Je hebt ook de mogelijkheid om in samenwerking met andere therapeuten en de onderzoeksafdeling wetenschappelijke onderbouwing van het programma mee te vormen. Indien gewenst kan je werkzaamheden worden uitgebreid met het uitvoeren van intakes en diagnostiek en/of individuele en groepspsychotherapie binnen één van de andere behandelprogramma's.

Als psychiater is het belangrijk om de nadruk te leggen op samenwerking binnen het multidisciplinaire team en op het leveren van hoogwaardige zorg. Ze staan open voor nieuwe ideeën en er zijn uitstekende kansen om bij te dragen aan de ontwikkeling van het programma en de wetenschappelijke onderbouwing ervan. Hopelijk kunnen ze jou binnenkort verwelkomen als deel van het team.

Waar ga je werken?

Bij de organisatie vind je hoog specialistische behandelingen voor persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen voor volwassenen en jeugdigen. Hun focus ligt op onderzoek, innovatie en kennisoverdracht. Hun streven is om steeds doelmatigere behandelingen te ontwikkelen en hun inzet voor wetenschappelijk onderzoek is daarom hoog. Ze zijn trots op het feit dat zij TOPGGz-gecertificeerd zijn en geloven dat de medewerkers het verschil maken.

Bij hun is ervaring in de specialistische ggz waardevol, maar het is zeker niet noodzakelijk. Ze hechten juist veel waarde aan medewerkers met verschillende achtergronden, zodat ze van elkaar kunnen leren en zich kunnen blijven ontwikkelen. Jouw kennis en expertise zijn waardevol voor ons en daarom hopen zij dat je bij hun komt verdiepen.

De organisatie biedt niet alleen hoogwaardige behandelingen, maar ook een stimulerende en prettige omgeving waarin jij je talenten verder kunt ontwikkelen. Ze staan graag open voor jouw ideeën en inzichten en hopen dat je hun komt versterken.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater ben je geregistreerd als psychiater (MSRC), daarnaast:

  • Heb je verwantschap met cliënten met cluster B persoonlijkheidsproblematiek.
  • Werk je als een teamspeler die ook zelfstandig kan werken.
  • Kan je zelf reflecteren op je eigen handelen.
  • Heb je een flexibele, actieve, onderzoekende en transparante houding.
  • Vind je het niet erg om beperkte mate psychiater-achterwachtdiensten te draaien.

Wat krijg je?

Bij de organisatie heb je te maken met de arbeidsvoorwaarden CAO-GGZ/AMS regeling, daarnaast:

  • Krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Krijg je 8% vakantiegeld.
  • Krijg je een uitdagende en blijvend dynamische baan .
  • Krijg je een contract aangeboden voor minimaal 8 uur per week, uren kunnen bespreekbaar gemaakt worden.
  • Kom je te werken in een multidisciplinair en gedreven team volgens evidence based methoden die succesvol zijn bij complexe doelgroepen.
  • Investeert de organisatie in opleiding en supervisie om de methode goed te implementeren.
  • Wordt er voortdurend onderzoek gedaan naar de (kosten-)effectiviteit van de methoden, zodat er continu wordt gekeken naar de ontwikkeling, verbetering en onderbouwing van behandelmethoden binnen het bedrijf.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: