Katwijk
Referentie: SPS10112

GZ-psycholoog

Wat ga je doen?

Kan jij als GZ-psycholoog de optimale behandelingen vorm geven aan de doelgroep 4 tot 25 jaar? Durf je advies te geven aan collega-behandelaren en psychologen te ondersteunen in hun ontwikkeling? Ben je daarnaast 24 tot 33 uur per week beschikbaar? Dan is Gz-psycholoog vacature echt iets voor jou!

In de functie van GZ-psycholoog ben je dagelijks bezig met het helpen van cliënten tussen de 4 en 25 jaar oud. Hierbij heb je een belangrijke rol als het gaat om het ontwikkelen van passende behandelingen en het bieden van professionele zorg. Je kunt hierbij gebruikmaken van diverse psychologische methodieken en therapievormen, zodat je optimaal kunt inspelen op de individuele behoeften van elke cliënt.

Je werkt zelfstandig, maar hebt ook de mogelijkheid om collega's te adviseren en werkbegeleiding te bieden aan beginnende psychologen. Op die manier draag je bij aan het verbeteren van de zorgkwaliteit en werk je samen met je collega's aan het vormgeven van een regiefunctie.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen voor je cliënten. Hierbij werk je samen in een multidisciplinair team en houd je contact met familie en/of naasten om te zorgen voor een betere leefsituatie voor iedereen. Ook voer je intakegesprekken en psychodiagnostische onderzoeken uit om een goed beeld te krijgen van de cliënt en de hulpvraag.

Je kunt zowel individueel als in groepsverband behandelingen aanbieden, waaronder ook complexere behandelingen voor cliënten met stemmings-, angst- en lichamelijke klachten die gerelateerd zijn aan psychotrauma en/of persoonlijkheidsproblematiek. Dit alles doe je met oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt en met het doel om optimale zorg te bieden.

Waar ga je werken?

De organisatie verleent geestelijke gezondheidszorg aan mensen van alle leeftijden die met ernstige psychische klachten kampen, evenals aan hun naasten. Meer dan 2.100 medewerkers behandelen ongeveer 15.000 patiënten verspreid over de regio's Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Om dit te bereiken, biedt de organisatie verschillende faciliteiten, waaronder poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een afdeling voor eetstoornissen.

Deze organisatie beschouwt haar medewerkers als het kloppende hart en geeft hen daarom de ruimte om hun werk passend te maken. Bovendien biedt de organisatie opleidingen en onderzoeksfaciliteiten om de regie over hun eigen ontwikkeling te nemen en door te groeien. Met hun expertise zijn ze een onmisbare schakel in de samenwerking met patiënten, hun naasten, collega's, en ketenpartners waardoor ze het verschil kunnen blijven maken.

Wie ben jij als GZ-psycholoog

Als GZ-psycholoog heb je zelfregie en wil je verder ontwikkelen binnen het team. Het is belangrijk dat je in teamverband werkt, om zo samen de zorg vorm te geven. Daarnaast;

  • Ben je een BIG geregistreerd GZ-psycholoog, met ervaring in het behandelen en diagnosticeren van kinderen (4 tot 25 jaar).
  • Heb je een AGB code of wil je die aanvragen.
  • Ben je positief, kritisch en zelfstandig ingesteld.
  • Je handelt en denkt in cliënten- en organisatiebelangen.

Wat krijg je?

Je krijgt van de organisatie een contract voor onbepaalde tijd aangeboden van 24 tot 33 uur per week. Ook krijg je:

  • Op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65, CAO GGZ) een bruto maandsalaris tussen €4.108,- en €6.264,-
  • Een eindejaarsuitkering van 8.33% van het bruto maandsalaris.
  • Een vakantietoeslag van 8%.
  • Een vergoeding voor reis en onkosten.
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
  • Een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering, keuze uit twee.
  • Een levensfasebudget naast je bovenwettelijke vakantie-uren.
  • Een scholingsprogramma en e-learningmodules voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze GZ-psycholoog vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: