Leidschendam
Referentie: SPS10103

Physician assistant (PA)

Wat ga je doen?

Op zoek naar een uitdagende rol als Physician Assistant in de psychiatrie? Ben je daarnaast tijdelijk beschikbaar tussen de 24 tot 36 uur per week? Deze vacature biedt jou precies de dynamiek die je zoekt!

In deze rol ben jij het hart van de behandeling, met een ervaren psychiater als jouw perfecte match. Jij gaat als een razende te werk om kortdurende behandelingen aan cliënten met verschillende psychiatrische aandoeningen te bieden. Daarbij ben jij verantwoordelijk voor het stellen van indicaties, uitvoeren van diagnostische taken en het opstellen van behandelplannen. Jij werkt aan een doordacht plan in samenwerking met jouw team en bent daarmee dé spil in het web van de behandeling. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de psychiatrische behandeling, maar integreert daarnaast ook de somatische zorg naadloos in dit proces.

Jij bent daarnaast het aanspreekpunt voor cliënten, mantelzorgers en verschillende disciplines. Je treedt op als een echte liaison om zo de beste zorg te waarborgen.

Waar ga je werken?

Klinisch herstel zet zich in voor cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) die behoefte hebben aan behandeling, begeleiding en verblijf. Deze groep cliënten ervaart vaak obstakels op meerdere gebieden van het dagelijks leven. Symptoomvermindering is niet genoeg, De organisatie wilt de cliënten ook ondersteunen bij het bereiken van een levensstijl die bij hen past. Onze afdelingen RL 8, RL 12, RL 14 en RL 16 hebben in totaal 91 cliënten onder hun hoede. Je komt te werken op afdeling RL12, met 12 cliënten met diverse somatische aandoeningen waardoor zij functionele beperkingen ervaren en meer zorg en ondersteuning nodig hebben. De organisatie werkt als multidisciplinair team, inclusief psychiater, huisarts, arts-assistent, verpleegkundig specialist, psycholoog, maatschappelijk werker en casemanager.

Binnen het team heerst een enthousiaste werksfeer waarbij ze dagelijks met veel energie inzetten voor de cliënten. Omdat het team diversiteit hoog in het vaandel heeft staan, leren jongeren en ouderen van elkaar. De verschillende karakters en ideeën vullen elkaar aan. De organisatie stimuleert het delen en uitvoeren van ideeën binnen het team. Op zijn tijd ontspant het team samen, zo organiseert de organisatie minstens één keer per jaar een teamuitje.

Wie ben jij als physician assistant?

Als physician assistant ben je gedreven om te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving. Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde opleiding tot psysician assistant (BIG-geregistreerd).
  • Ben je ingeschreven bij het kwaliteitregister voor physician assistant.
  • Beschik je over een AGB code of gaat deze aanvragen.
  • Heb je ervaring in de psychiatrie.
  • Heb je affiniteit met ouderen.
  • Kan je samenwerken in een multidisciplinair team.

Wat krijg je?

Je krijgt als physician assistant een tijdelijk contract van een jaar tussen de 24 tot 36 uur aangeboden, met uitzicht op een vast dienstverband. Ook kan je het volgende verwachten van de organisatie:

  • Een conform CAO GGZ (FWG 65) bruto maandsalaris tussen de €4.108,- en €6.264 op basis van een 36-urige werkweek
  • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • Vakantietoeslag van 8%
  • reis- en onkostenvergoeding
  • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Keuze uit twee collectieve ziektekostenverzekering
  • Een levensfasebudget naast (bovenwettelijke) vakantie-uren
  • Scholingsprogramma en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkelingen

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze Physician assistant vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden, via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

In navolging daarvan zal een voordracht gedaan worden en bij uitnodiging zal Spijtenburg je z.s.m. informeren over datum en tijden. Deze zijn op moment van publiceren nog niet bekend.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Roosendaal
in Alphen aan den Rijn
in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Randstad & Limburg
in Goes, Middelburg of Terneuzen
in Rotterdam (Hillegersberg / Nieuw-Terbregge)

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Roosendaal
in Alphen aan den Rijn
in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Randstad & Limburg
in Goes, Middelburg of Terneuzen
in Rotterdam (Hillegersberg / Nieuw-Terbregge)