Eindhoven
Referentie: SPS10100

Verpleegkundig Specialist GGZ

Wat ga je doen?

Ben jij enthousiast over werken in een multidisciplinair team en haal jij energie uit het nemen van behandelverantwoordelijkheid? Ben je daarnaast 18 tot 28 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature misschien echt wat voor jou!

Voor het ambulante behandelteam zoekt de organisatie een Verpleegkundig Specialist die voor ongeveer zes maanden het zwangerschapsverlof wil vervangen.

Werken in gebied 6 betekent dat je actief bent in een dynamisch deel van Eindhoven, waar geen dag hetzelfde is. Je werkt dicht bij de cliënt en ook nabij samenwerkende zorginstanties, wat de mogelijkheden voor netwerken vergroot.Het team bestaat uit enthousiaste professionals met verschillende disciplines en een brede diversiteit aan kennis en expertise. De werkzaamheden variëren van kortdurende hulpvragen tot zorg voor de meer chronische EPA-doelgroep, waarbij ondersteuning op meerdere levensgebieden nodig is. Je zult werken met een diverse cliëntpopulatie, variërend van laagdrempelige zorg tot complexe problematiek en alles daartussenin.

Als regiebehandelaar binnen de organisatie zijn jouw verantwoordelijkheden onder andere:

  • Samen met de teamleider het duaal leidinggeven, waarbij je gezamenlijk de afdeling aanstuurt vanuit jouw behandelverantwoordelijkheid.
  • Samenwerken met het multidisciplinaire team, waaronder de psychiater, teamleider, maatschappelijk werker, basispsycholoog en sociotherapeuten, om een stevige behandeling voor de vervolgplek te ontwikkelen.

Waar ga je werken?

De organisatie biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen zij meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Zij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. De organisatie is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen zij ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen zij mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

Verder is de organisatie constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen ze samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties

Wie ben jij als verpleegkundig Specialist?

Je bent als Verpleegkundig Specialist GGZ opgeleid bij de Opleidingsinstelling GGZ VS (de 3-jarige opleiding) en staat geregistreerd in zowel het BIG-register als het Verpleegkundig Specialisten Register. Verder:

  • Ben je een enthousiaste, gepassioneerde en bekwame Verpleegkundig Specialist GGZ die het belang van mens- en herstelgerichte zorg niet alleen onderschrijft, maar ook actief uitdraagt.
  • Ben je bekwaam en bevoegd op het gebied van farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, psychotherapeutische technieken, rehabilitatie en crisisinterventie.
  • Heb je kennis van de Wet BIG, WGBO, Wvggz, Geneesmiddelenwet en andere relevante wetgeving.
  • Ben je een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en een sterk zelfreflectief vermogen.

Wat krijg je?

De organisatie biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 65: minimaal € 4108 - maximaal € 6264 op basis van 36 uur. Verder:

  • Ontvang je een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden.
  • Krijg je mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.
  • Krijg je een extraatje, want je kan deelnemen aan het fietsplan.

Wat is de procedure?

Heb jij interesse in deze Verpleegkundig Specialist vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: