Nijmegen
Referentie: SPLS10095

Psychiater FACT / FET

Wat ga je doen?

Wil jij als psychiater werken tijdens kantooruren en sta jij stevig in jouw schoenen? Voel je je daarnaast uitgedaagd door de complexe problematiek van de doelgroep verslavingszorg? Dan is deze psychiater vacature echt iets voor jou!

Als psychiater verricht je diagnostiek middels psychiatrisch onderzoek en biedt behandeling aan mensen met complexe, meervoudige problematiek. Jouw doelgroep heeft een combinatie van verslavings- en psychiatrische problematiek en problemen op diverse leefgebieden.

Je beoefent jouw vak in de volle breedte: daarbij leg jij persoonlijke accenten bijvoorbeeld door supervisie, mentorschap, specialistisch onderzoek of onderwijs. Je levert daarmee vanuit jouw professie belangrijke input voor het behandelbeleid. Verdere profilering richting management is mogelijk. Je hanteert een multidisciplinaire aanpak, waarbij je nauw samenwerkt met huisartsen, verslavingsartsen, GZ-psychologen, klinisch psychologen en andere zorgprofessionals en collega’s. Daarbij kun je altijd collegiaal overleggen met een goed bereikbare geneesheer-directeur.

Een deel van je uren zet je in voor het FACT-team. Het andere deel van je uren zet je in voor het Forensisch Expert Team (FET). Binnen het FET kom je in contact met cliënten met verslavingsproblematiek in een verplicht justitieel kader die naast de middelenproblematiek kampen met psychiatrische problematiek. Je wordt gevraagd voor consultatie en mede-behandeling van deze problematiek. Het zijn uitdagende en vaak complexe cliënten waarbij nauwe samenwerking met forensische ketenpartners essentieel is.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een organisatie voor verslavingszorg en maatschappelijke opvang. De organisatie is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering of preventie ondersteunen zij cliënten naar herstel. Er wordt gewerkt vanuit de volgende waarden: betrokken, eigen regie, doen wat je zegt en elkaar aanspreken.

Wie ben jij als psychiater?

Als psychiater heb je bij voorkeur een achtergrond in de verslavingszorg en ben je in staat om de rust te bewaren in de hectiek van een soms onrustige patiëntenpopulatie. Daarnaast:

  • Ben je BIG-geregistreerd als psychiater met MSR registratie en AGB code.
  • Voel je je uitgedaagd door de complexe problematiek van de doelgroep.
  • Sta je niet stil in je ontwikkeling en zet deze in voor innovatie.
  • Sta je stevig in je schoenen.
  • Werk je graag in een team.
  • Ben je in staat om snel te schakelen en het overzicht te behouden.
  • Kun je bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekken.

Wat krijg je?

Als psychiater krijg je een opleidingstraject waarmee je bekend en bekwaam raakt met de methodieken die gehanteerd worden door de organisatie (CRA en Motiverende Gespreksvoering), welke in het eerste jaar van het dienstverband afgerond wordt. Daarnaast krijg je:

  • Een contract van 16 tot 36 uur per week met flexibele werktijden. Je werkt in principe tussen 09.00 en 17.00 uur. De diensten zijn georganiseerd in een rooster met de collega-psychiaters, waarbij de bereikbaarheid alleen geldt voor de drie klinieken.
  • Inschaling en secundaire regelingen conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten in de GGZ en COA GGZ, maximaal €10.376,-
  • Ruimte in je werk voor groei als professional.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in deze psychiater FACT / FET vacature? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Broere, 076 - 2063 333, 06 3005 9223 of per e-mail r.broere@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan onze over ons pagina!

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Capelle aan den IJssel
in Gouda, Leiden
in Leidschendam

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Capelle aan den IJssel
in Gouda, Leiden
in Leidschendam