Apeldoorn
Referentie: SPJR10066

Verslavingsarts FACT

Wat ga je doen?

Lijkt het jou een uitdaging om te werken in een FACT-team met als doelgroep jong en oud met een verslaving? Ben je daarnaast 16 tot 36 uur per week beschikbaar? Dan is deze verslavingsarts FACT vacature echt iets voor jou!

Als verslavingsarts geniet je van veel dynamiek en variatie in je werk. Elke dag is anders en omvat intakegesprekken, vervolgconsulten, crisisinterventies, en overleg met andere disciplines. Je zal deelnemen aan vakgroep- en multidisciplinaire overleggen. Al met al is jouw werk als verslavingsarts erg divers. Je behandelt cliënten met een somatische aandoening, dubbele diagnoses, en (psychiatrische) comorbiditeit. Bovendien heb je te maken met een breed scala aan middelen, opleidingsniveaus, leeftijden en culturele achtergronden. Iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal, en je krijgt de tijd om daar naar te luisteren. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team bestaande uit onder andere een psychiater, sociotherapeuten en een psycholoog. Als arts in de verslavingszorg beoefen je je vak in de volle breedte, en kun je bijvoorbeeld supervisie, mentorschap, specialistisch onderzoek of onderwijs doen om persoonlijke accenten aan je werk te geven. Jouw bijdrage aan hun behandelbeleid is van onschatbare waarde. Bovendien biedt de organisatie verdere mogelijkheden voor ontwikkeling en specialisatie.

Je werkt in een FACT-team op het Hoogeland te Beekbergen. Beekbergen is een kleine gemeenschap die bestaat uit een behandelgebouw, een boerderij, een dagverblijf, en omliggende woonhuizen, midden in de natuur. Er zijn plannen voor een ontmoetingscentrum met restaurant om sociale interactie te bevorderen. Begeleiding en behandeling werken nauw samen, en het FACT-team bestaat uit een hecht en divers team van 10 personen uit allerlei disciplines, waaronder een GZ-psycholoog, basispsycholoog, behandelaren en een psychiater. Humor wordt bij hun erg gewaardeerd en ze lachen dan ook regelmatig. Zij zijn benaderbaar, down to earth en voortdurend in beweging. Er moet nog veel werk verzet worden en ze staan altijd open voor enthousiaste en gemotiveerde mensen met goede ideeën.

Waar ga je werken?

De organisatie is er voor jong en oud, ongeacht hun afkomst of achtergrond. Zij bieden integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering en preventieprogramma's om de cliënten te ondersteunen op hun weg naar herstel. Maar wat maakt hen nou zo bijzonder? Zij hechten veel waarde aan betrokkenheid, eigen regie en het nakomen van afspraken. Ze spreken elkaar aan en staan voor een open en eerlijke communicatie. De organisatie is een mix van verschillende kleuren en culturen, wat hen juist zo kleurrijk maakt!

Wie ben jij als verslavingsarts FACT?

Als verslavingsarts geef jij kleur aan jouw werk, je gelooft in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden. Ook neem je eigenaarschap over jouw vakmanschap en sta je achter het toewerken naar een rookvrije organisatie. Daarnaast:

  • Beschik je over een opleiding tot verslavingsarts met BIG-registratie en AGB-registratie.
  • Heb je kennis van en/of affiniteit met het behandelen en verzorgen van mensen met uiterst complexe problemen, waarbij je gebruik maakt van richtlijnen vanuit diverse medische disciplines.
  • Ben je niet snel van je stuk te brengen.
  • Ben je gemotiveerd om te blijven ontwikkelen en neemt de ontwikkeling mee naar verbetering van de zorg en samenwerking.
  • Kun je bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) geven.
  • Ben je bereid om piketdiensten te draaien.
  • Ben je tot beschikking van een rijbewijs (bij voorkeur).

Wat krijg je?

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd aangeboden van 16 tot 36 uur per week (uren kunnen overlegd worden). Daarnaast:

  • Kom je te werken in een inspirerende werkomgeving waar ze op kwalitatief hoog niveau integrale zorg bieden aan de cliënten.
  • Bieden ze jouw een opleidingstraject aan om bekend en bekwaamd te raken met hun methodieken (CRA en Motiverende gespreksvoering).
  • Krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op professioneel vlak binnen de organisatie.
  • Krijg je een conform bruto salaris van €5.413 tot €7.419 per maand (CAO-GZZ FWG 70).

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb je interesse in deze verslavingsarts vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.