Zeist
Referentie: SPLS09991

GZ-psycholoog (ZZP)

Wat ga je doen?

Heb jij als GZ-psycholoog ervaring met (jong)volwassen patiënten met complexe problematiek? Heb je ervaring in het op en afschalen in crisisgevoelige situaties en ben je hierin proactief? Ben je daarnaast 24 uur per week beschikbaar? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

De afdeling polikliniek volwassenen bij de organisatie in Zeist heeft momenteel een uitdagende vacature voor een GZ-psycholoog (ook mogelijk op zzp-basis). Ze zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die de rol van regiebehandelaar in een multidisciplinair team op zich neemt. Tot jouw taken behoren onder meer het beheren van je eigen caseload, betrokken zijn bij de behandeling als regiebehandelaar, onderdelen van de intakefase en het bieden van werkbegeleiding aan basispsychologen. Bovendien word je uitgenodigd om te brainstormen over eventuele ontwikkelingen binnen de organisatie.

De organisatie biedt specialistische zorg voor patiënten met verschillende soorten eetstoornissen, waaronder ARFID, Boulimia Nervosa en Anorexia Nervosa. Hun hooggekwalificeerde team kan ook patiënten helpen die een laag BMI en somatische klachten hebben, waardoor ze werken op het dynamische snijvlak van mentale en lichamelijke klachten. Zij bieden intensieve behandelingen in een poliklinische of klinische setting, waaronder CGT, CBT-E, SSCM en vaktherapieën zoals beeldende therapie en psychomotorische therapie.

Het team bestaat uit verschillende disciplines, waaronder psychologen, psychiaters, somatisch artsen, verpleegkundig specialisten, systeemtherapeuten, diëtisten en psychomotorische therapeuten. Als collega lever je een bijdrage aan het vormgeven van nieuwe beroepsinhoudelijke ontwikkelingen en aan de kwaliteit en expertise van het team.

Waar ga je werken?

Bij de organisatie zijn ze gericht op een inclusieve samenleving waarin iedere persoon op een unieke manier kan deelnemen en waardevol is. Zij ondersteunen mensen die lijden aan ernstige en complexe psychiatrische aandoeningen - jong en oud, in alle stadia van hun leven - omdat zij geloven dat iedereen recht heeft op een zinvol leven.

De behoeften van de cliënt staan centraal in hun werk. Ze willen weten wat hij of zij wil en waar de beste mogelijkheden liggen voor gepersonaliseerde en herstelgerichte behandelingen. Hun missie begint met de vraag: "Hoe kan jij meer controle krijgen over je leven?".

Wie ben jij als GZ-psycholoog?

Als GZ-psycholoog ben je gedreven en veerkrachtig. Je weet goed om te gaan met stressvolle situaties en je bent niet bang om je flexibiliteit te tonen. Je kunt goed werken binnen een team en bent in staat om jouw ideeën en meningen duidelijk mondeling en schriftelijk over te brengen.
Je hebt een passie voor het werken met (jong)volwassen patiënten met gecompliceerde problematiek. Je hebt ervaring in het creëren van oplossingen voor crisissituaties, waardoor je proactief te werk gaat. Indien je reeds ervaring hebt in het werken in een multidisciplinair team en met patiënten die last hebben van comorbide persoonlijkheids- en ontwikkelingsstoornissen, dan is dit zeker een pluspunt. Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog en bijbehorende BIG-registratie en AGB-code.
  • Houd je je bezig met het volledige verhaal van de patiënt en vind je het inspirerend om steeds weer de juiste weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag.
  • Ben je zowel in staat om zelfstandig te werken als om samen te werken met collega's in een multidisciplinair team en met partners in het externe netwerk.

Wat krijg je?

Je krijgt een jaarcontract aangeboden met uitzicht op een vast dienstverband, het betreft een functie voor 24 uur per week. Daarnaast:

  • Krijg je een maximaal salaris van €6.264,- (GGZ CAO - FWG65).
  • Krijg je een volledige dertiende maand.
  • Krijg je een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Krijg je verschillende trainingen en cursussen, om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wil je graag op ZZP-basis aan de slag? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb jij interesse in de GZ-psycholoog vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen: