Arnhem
Referentie: SPLS09560

Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen (18-36 uur)

Wat ga je doen?

Als professional binnen het team krijg je de kans om te werken met cliënten die kampen met persoonlijkheidsproblematiek.Je werkt nauw samen met deskundige collega's uit verschillende disciplines en maakt gebruik van elkaars kennis om gezamenlijk de beste zorg te bieden.

Waar ga je werken?

Binnen de organisatie worden alle diagnosegroepen behandeld, met uitzondering van psychotische stoornissen. Het expertteam richt zich daarbinnen op zorg aan cliënten die door de complexiteit van de problematiek, of de mate van crisisgevoeligheid niet goed bij andere aanbieders terecht kunnen en die een multidisciplinaire behandeling behoeven. Bij het overgrote deel van deze cliënten speelt co-morbiditeit of persoonlijkheidsproblematiek als hoofddiagnose.

Het team is ongeveer 20 FTE groot en bestaat onder meer uit klinisch psychologen, GZ-psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, maatschappelijk werkenden, vaktherapeuten, psychiaters en opleidelingen.

Wie ben jij als psychiater?

  • Je bent BIG geregistreerd psychiater
  • Je werkt samenwerkingsgericht
  • Je hebt affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek

Wat krijg je?

Het betreft een tijdelijke functie voor 16-36 uur per week, met ingangsdatum rond 1 november 2024.

Hoe ziet de procedure er uit?

Heb je interesse in deze psychiater vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Jacqueline Rasenberg via 076 2063 333, 06-30059574 of via j.rasenberg@spijtenburg.nl.

Terug naar het interim overzicht

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.