Leidschendam
Referentie: SPS09074

Verpleegkundig Specialist GGZ

Wat ga je doen?

Ben jij de verpleegkundig specialist die het verschil maakt? Wordt jouw hart warm van het begeleiden van mensen met verschillende zorgvragen? Heb jij daarnaast 32 tot 36 uur per week de tijd om voor hen te zorgen? Dan heeft de organisatie een uitdagende vacature voor jou!

Als verpleegkundig specialist ben jij de heldhaftige kapitein van ons zorgschip. Jij navigeert onze cliënten met ernstige psychiatrische aandoeningen en/of verslavingen veilig door de golven van hun herstel. Samen met jouw heldhaftige bemanning van zorgprofessionals bied jij dagelijkse zorg en geef jij advies aan psychiaters en huisartsen op zowel psychisch als medisch vlak. De familie van de cliënt is ook een belangrijk onderdeel van jouw team, want samen gaan we voor de beste zorg.

Naast jouw nooit eindigende zoektocht naar een betere zorgverlening:

  • Coördineer jij de behandeling en zorg in samenwerking met andere zorgprofessionals.
  • Bied jij herstelgerichte zorg en houd oog op alle levensdomeinen: psychiatrisch functioneren, sociale context, somatiek, kwaliteit van leven en zingeving.
  • Stel jij diagnosen en indicaties en werk jij samen met de cliënt, diens casemanager, het klinische begeleidingsteam en de naasten om het behandelplan te realiseren.
  • Zorg jij ervoor dat behandelplannen continu worden uitgevoerd en geef jij periodiek feedback om te monitoren of de voorgenomen handelingen en begeleiding het gewenste effect hebben.
  • Werk jij nauw samen binnen een multidisciplinair team. Jij voert medicamenteuze controles uit, somatische screenings en overlegt regelmatig met onze huisarts.

Waar ga je werken?

Een krachtige groep van toegewijde hulpverleners vormt het hart van deze organisatie. Psychologen die kalmte en inzicht brengen, psychiaters die alles in perspectief plaatsen, en verpleegkundigen die zichzelf geven voor de zorg van de patiënten. Samen vormen ze een sterke eenheid met één doel voor ogen: het begeleiden van hun cliënten op weg naar herstel en empowerment. De regie ligt bij de cliënt, maar ze staan aan de zijlijn om hen te ondersteunen en aan te moedigen. Dit team is als een goed geoliede machine - elkaar aanvullend, ondersteunend en volledig betrokken bij elkaar en bij hun patiënten. Vertrouwen is de basis van hun samenwerking - een echte familie die elkaar helpt om succes te bereiken.

Wie ben jij als verpleegkundig specialist GGZ?

Als verpleegkundig specialist GGZ ben jij de lijm die het team bij elkaar houdt, de brug die patiëntenzorg naar een hoger niveau tilt en de wetenschapper die de nieuwste behandelingen en protocollen kent. Maar jouw ambities gaan verder dan alleen deze taken. Jij wilt ook andere verbeterprojecten aanpakken, zoals het Dubbele Diagnose probleem en de ART-methodiek voor herstelgerichte zorg. Jouw ware kracht ligt in de kennis van behandeltheorieën, ziekteprocessen, protocollen en GGZ-standaarden.

Bovendien beschik jij over de volgende kwalificaties:

  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ met een BIG registratie en een AGB-code of bereidheid om deze te behalen;
  • Heb je affiniteit met een specifieke doelgroep? Geef dit dan bij ons aan!

Wat krijg je?

Je krijgt een contract aangeboden voor onbepaalde tijd in welke de uren nog overeen te komen zijn. Je kunt zowel op ZZP/interim basis als in vaste dienst aan de slag. Je krijgt een salaris conform CAO GGZ FWG65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,-). Verder kun je rekenen op:

  • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris
  • 8% vakantietoeslag
  • Reis- en onkostenvergoeding
  • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering
  • Naast de (bovenwettelijke) vakantie uren krijg je ook een levensfasebudget
  • Scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze Verpleegkundig Specialist vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.